Libnet.ro
UNICEF

14:30

Americanii se intreaba si raspund: Este Simona Halep urmatorul big thing din tenis?

Online Sport Online Sport,
Americanii se intreaba si raspund: Este Simona Halep urmatorul big thing din tenis?

Americanul de rand s-a trezit din somn miercuri si a vazut ca jucatoarea lor, Serena Williams, a fost invinsa cu 6-0 6-2 de Simona Halep. De aceea, cei din SUA se intreaba pe buna dreptate: este Simona Halep urmatorul big thing din tenis? . continuă pe Online Sport

Lumea tenisului este in stare de soc anafilactic: Simona Halep obtine cea mai mare victorie a carierei si ii administreaza Serenei Williams cea mai drastica infrangere din istorie!

Simona Halep a reusit miercuri sa o invinga pe Serena Williams, 6-0 6-2, la Turneul Campioanelor de la Singapore. A fost prima victorie din cariera in fata unei jucatoare de top 3 mondial, cea mai importanta de pana acum. Pentru Serena, acest rezultat echivaleaza cu cea mai drastica infrangere a carierei! Americanca a incercat, nu a avut nici o problema fizica, insa pur si simplu nu a fost lasata sa joace. Gratie vicrtoriei de miercuri, Halep urca pe locul 1 in Grupa Alba si afla daca se califica deja in semifinale dupa meciul de astazi Ivanovic - Bouchard, live pe siteul onlinesport. ro. Nu exageram cu nimic: lumea tenisului este in stare de soc si nu orice soc, ci soc anafilactic. Halep a jucat exemplat, a aratat un joc de inalta clasa in fata caruia Serena Williams pur si simplu s-a rupt, s-a inclinat pana la pamant si a ramas acolo intinsa, desi pe teren arata ca totusi inca merge. Urmatorul meci e vineri, cu Ana Ivanovic, ramaneti pe site pentru a afla primii ora.

Turneul Campioanelor: Simona Halep - Eugenie Bouchard 6-2, 6-3/ Impresionant

Simona Halep a facut o adevarata demonstratie de tenis impotriva lui Eugenie Bouchard, jucatoarea noastra debutand cu o victorie categorica la Turneul Campioanelor 6-2, 6-3, dupa o ora si 9 minute de joc). Simona si-a regasit increderea, a fost agresiva in permanenta si a avut un joc incantator. In urmatorul meci, Halep o va intalni pe Serena Williams, numarul unu mondial si ultima castigatoare a competitiei.

Simona Halep, dupa victoria in fata Serenei Williams: E cel mai mare meci al vietii mele. Sunt foarte, foarte fericita. Trebuie sa uit imediat acest meci si sa ma concentrez mai departe pe turneu

E cel mai mare meci al vietii mele. Nu pot sa explic acum ceea ce simt. Sunt foarte fericita. Vreau doar sa ma bucur de acest succes, a declarat Simona Halep numarul 4 mondial), dupa victoria de miercuri in fata numarului 1 mondial Serena Williams 6-0,6-2). Chiar si asa, sportiva romana a declarat ca trebuie sa uite rapid meciul de azi si sa se concentreze pentru urmatorul meci din turneu contra Anei Ivanovici. Din secretele marilor campioni ai tenisului.

Simona Halep o bate pe Eugenie Bouchard si ii da lacrimile ramase de la Wimbledon. Urmeaza Serena Williams

La patru luni dupa eliminarea suferita in semifinalele turneului de la Wimbledon, Simona Halep si-a luat o binemeritata si asteptata revansa in fata canadiencei Eugenie Bouchard. Pe terenul de lemn vospit de la Singapore, invins-o cu 6-2 6-3. La final, Bouchard a inceput sa planga dupa ce la Wimbledon reusise sa isi tina lacrimile, atunci cand nu reusea sa ingenuncheze o Halep schioapa. Urmatorul meci e miercuri, cu Serena Williams.

Simona Halep o bate pe Eugenie Bouchard si ii da lacrimile ramase de la Wimbledon

La patru luni dupa eliminarea suferita in semifinalele turneului de la Wimbledon, Simona Halep si-a luat o binemeritata si asteptata revansa in fata canadiencei Eugenie Bouchard. A invins-o cu 6-2 6-3, iar la final Bouchard a inceput sa planga dupa ce la Wimbledon reusise sa isi tina lacrimile cand nu reusea sa o ingenuncheze o Halep schioapa. Urmatorul meci e joi, cu Serena Williams.

UPDATE Turneul Campioanelor: Simona Halep este calificata in semifinale. Eugenie Bouchard, eliminata - a fost invinsa de Serena Williams

Simona Halep este oficial calificata in semifinalele de la Turneul Campioanelor datorita faptului ca Eugenie Bouchard a reusit sa castige un game - primul din meci - impotriva Serenei Williams. Halep este calificata astfel in urma unui ghemaveraj favorabil in grupa rosie de la Singapore. UPDATE Eugenie Bouchard a fost eliminata de la Singapore. Canadianca, numarul 5 mondial, a fost invinsa categoric de lidera mondiala Serena Williams, scor 6-1 6-1. Din secretele marilor campioni ai tenisului.

Simona Halep joaca tenis excelent, iar acum exista gadgetul care sa te faca si pe tine expert

Daca ati dezvoltat subit o pasiune pentru tenis datorita victoriei inregistrata de Simona Halep, exista un gadget care grabeste parcursul spre a fiexpert. Tehnologia este in vietile noastre chiar si prinmultegadgeturi sportive. in acest caz este vorba de o paleta cu numele de Babolat Play Pure Drive. Merita sa aveti in vedere ca cei de la Babolat au o lunga istorie in productia de produse pentru tenismeni, desi aceasta este prima paleta inteligenta a producatorului francez. Rafel Nadal foloseste o [].

Turneul Campioanelor: Simona Halep - Serena Williams 6-0, 6-2/ Ireal

Simona Halep locul 4 WTA) a facut un meci senzational, meciul carierei de pana acum, in fata Serenei Williams nr. 1 mondial), si a invins-o cu neverosimilul scor 6-0, 6-2 dupa doar o ora si 5 minute). Simona Halep a reusit astfel a doua victorie de la competitia gazduita de Singapore si este foarte aproape de semifinalele de la Turneul Campioanelor. I feel unbelievable now, a spus Simona la finalul meciului. Din secretele marilor campioni ai tenisului.

FOTO Campioana bunului gust! Top cinci rochii purtate de Simona Halep

Jucatoarea noastra de tenis nu este doar o campioana, dovada fiind victoria de astazi cu Serena Williams, ci si o tanara cu bun-gust. La cei 22 de ani ai sai, Simona Halep are o silueta de invidiat si isi permite sa poarte orice, din punct de vedere vestimentar.

Simona Halep, doua imagini de colectie (FOTO)

Meciul in care Simona Halep a invins-o pe Serena Williams este deja in istoria tenisului. Americanca a inregistrat cea mai grea infrangere din cariera, iar romanca a bifat prima victorie contra unei jucatoare de Top 3 mondial. Meciul are doua imagini de colectie, dupa noi. Iata-le mai jos, alaturi de ce inseamna fiecare pentru noi, pentru voi, pentru tenis, pentru sport.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )