Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep vs. Ana Ivanovic 6-7, 6-3, 3-6. Halep pierde, dar merge in semifinale de pe primul loc si o ajuta pe Serena Williams sa se califice

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep vs. Ana Ivanovic 6-7, 6-3, 3-6. Halep pierde, dar merge in semifinale de pe primul loc si o ajuta pe Serena Williams sa se califice

Simona Halep a pierdut astazi in trei seturi 6-7, 6-3, 3-6) in fata Anei Ivanovici Serbia) ultimul meci din grupa Rosie a Turneului Campioanelor, dar se califica in semifinale gratie precedentelor doua victorii din grupa. Halep a pierdut inexplicabil primul set dupa condusese cu 5-2, dar l-a castigat fara mari emotii pe al doilea, ceea ce insemna deja ca si-a asigurat primul loc in grupa. Al treilea set nu mai avea nici o miza, pentru ca Ana Ivanovic pierduse matematic sansa de a merge in semifinale, asa ca am vazut o lipsa de concentrare de ambele parti ale fileului. Si pentru ca trebuia totusi sa exista o castigatoare, aceasta a fost Ana Ivanovic. Simona Halep trece insa mai departe, in semifinale, unde o asteapta Agnieszka Radwanska Polonia). Vezi in articol desfasurarea detaliata si statisticile meciului. continuă pe Hotnews

LIVE Turneul Campionelor: Simona Halep contra Ana Ivanovic (Vineri, 14:30)

Simona Halep o intalneste, vineri de la ora 14:30, pe Ana Ivanovic in ultimul meci din Grupa Rosie la Turneul Campioanelor din Singapore.

LIVETEXT Simona Halep vs. Serena Williams, in cel de-al doilea meci al romancei la Turneul Campioanelor

Simona Halep 4 WTA) infrunta liderul american Serena Williams in cea de-a doua partida a romancei in competitia de la Singapore. Meciul incepe de la ora 11. 00 si este disponibil LIVETEXT pe adevarul. ro.

LIVETEXT Simona Halep vs. Serena Williams: romanca isi adjudeca primul set la zero, in doar 20 de minute!

Simona Halep 4 WTA) infrunta liderul american Serena Williams in cea de-a doua partida a romancei in competitia de la Singapore. Meciul este disponibil LIVETEXT pe adevarul. ro.

Simona Halep, infrangere la Ana Ivanovic. Romanca termina pe primul loc in grupa si refuza sa pacaleasca tenisul

Simona Halep a pierdut ultima partida din grupa, la Turneul Campioanelor, insa a triumfat tenisul. Simona a pierdut in trei seturi, la Ana Ivanovic, scor 6 - 7, 6 - 3, 3 - 6. Romanca a tinut sa-i contrazica pe.

Simona Halep poate declansa un nou episod istoric, tip Anschluss-ul de la Gijon. Deja americanii stiu rezultatul: 6-3 6-3

In 1982, regulamentul Cupei Mondiale de Fotbal a fost exploatat de Germania care a facut un meci la pas cu Austria, ambele echipe stiind de ce rezultat au nevoie pentru a se califica din grupe si a lasa Algeria acasa. S-a numit Anschluss-ul de la Gijon si a schimbat regulamentul in fotbal. In 2014, la Turneul Campioanelor de tenis de la Singapore, Simona Halep si Ana Ivanovic pot face la fel, in dauna Serenei Williams. Si nu numai: Halep isi va putea alege adversara din semifinale. Nu este vina ei, ci a regulamentului, insa presiunea este pe ea. Deja americanii incep sa o acuze de bat si nu lovit nici o minge din partida de azi.

Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Agnieszka Radwanska se va juca sambata, de la ora 13:00

Partida Simona Halep vs Agnieszka Radwanska din semifinalele Turneului Campioanelor se va disputa sambata, 25 octombrie, de la ora 13:00 ora Romaniei), dupa cum au anuntat organizatorii competitiei de la Singapore.

VIDEO Cele mai frumoase puncte ale partidei Simona Halep vs Eugenie Bouchard

Simona Halep a debutat cu o victorie clara la Turneul Campionilor, numarul 4 mondial trecand in doua seturi de Eugenie Bouchard 6-2, 6-3). Halep o surclaseaza pe Bouchard, a titrat L'Equipe.

Simona Halep pierde necalculat cu Ana Ivanovic. Avea rost sa joace trei seturi si sa o traga in semifinale pe Serena Williams?

Simona Halep avea nevoie de doar cinci game-uri in meciul cu Ana Ivanovic pentru a fi sigura de primul loc in Grupa Rosie, game-uri pe care le-a obtinut in finalul primului set. Jucatoarea noastra s-a confruntat si cu o mare dilema: sa-si urmareasca interesul pe termen lung, adica sa se menajeze cu Ivanovic scotand-o pe Serena Williams din carti sau sa-si joace sansa pana la capat, asa cum de altfel avea sa si faca pana la urma cu riscul de a ramane peste doua ore pe teren. Minutele in plus ar putea conta decisiv in semifinala cu Radwanska, o jucatoare artagoasa care va lupta din rasputeri pentru un loc finala, si de ce nu intr-o eventuala finala cu Serena Williams, jucatoare pe care a avut-o la degetul mic si de care putea sa scape foarte usor printr-o evolutie sa-i spunem pragmatica.

Lumea tenisului este in stare de soc anafilactic: Simona Halep obtine cea mai mare victorie a carierei si ii administreaza Serenei Williams cea mai drastica infrangere din istorie!

Simona Halep a reusit miercuri sa o invinga pe Serena Williams, 6-0 6-2, la Turneul Campioanelor de la Singapore. A fost prima victorie din cariera in fata unei jucatoare de top 3 mondial, cea mai importanta de pana acum. Pentru Serena, acest rezultat echivaleaza cu cea mai drastica infrangere a carierei! Americanca a incercat, nu a avut nici o problema fizica, insa pur si simplu nu a fost lasata sa joace. Gratie vicrtoriei de miercuri, Halep urca pe locul 1 in Grupa Alba si afla daca se califica deja in semifinale dupa meciul de astazi Ivanovic - Bouchard, live pe siteul onlinesport. ro. Nu exageram cu nimic: lumea tenisului este in stare de soc si nu orice soc, ci soc anafilactic. Halep a jucat exemplat, a aratat un joc de inalta clasa in fata caruia Serena Williams pur si simplu s-a rupt, s-a inclinat pana la pamant si a ramas acolo intinsa, desi pe teren arata ca totusi inca merge. Urmatorul meci e vineri, cu Ana Ivanovic, ramaneti pe site pentru a afla primii ora.

Turneul Campioanelor: Simona Halep isi cunoaste posibilele adversare din semifinale. Wozniacki sau Radwanska

Astazi se joaca trei partide la Turneul Campioanelor de tenis de la Singapore. Ultimele doua meciuri din Grupa Alba sunt Sharapova - Radwanska de la 8:30), urmat dupa de Kvitova - Wozniacki. Cele doua partide vor fi live pe site-ul onlinesport. ro in paginad de mai jos. Ultimul meci al zilei este Simona Halep - Ana Ivanovic, live separat aici, de la 14:30. Situatia grupelor si tabloul final de la Turneul Campioanelor sunt aici.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )