Libnet.ro
UNICEF

11:00

Simona Halep poate pierde locul 2 mondial

România Liberă România Liberă,
Simona Halep poate pierde locul 2 mondial

Infrangerea surprinzatoare a Simonei Halep din turul trei de la US Open o poate costa scump pe sportiva noastra. La finalul acestui turneu, Simona ar putea cadea pina pe locul 5. continuă pe România Liberă

Simona Halep ar putea pierde locul 2 in ierarhia WTA, dupa eliminarea din US Open (VIDEO)

Simona Halep a recunoscut dupa infrangerea de la US Open ca nu a avut cea mai buna zi, iar adversara ei, croata Mirjana Lucici, a meritat victoria. A fost prima reactie dupa eliminarea din turul trei al.

Simona Halep va juca azi contra slovacei Jana Cepelova, in turul 2 la US Open. Ora la care e programata partida

Dupa victoria chinuita cu Danielle Collins, din turul 1, Simona Halep trebuie sa treaca de slovaca Jana Cepelova locul 65 mondial) pentru a ajunge in turul 3 la US Open.

Simona Halep se va califica la Turneul Campioanelor daca ajunge in semifinale la US Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, poate sa-si asigure prezenta la Turneul Campioanelor, competitia care inchide sezonul feminin de tenis, daca va accede in semifinalele US Open, ultimul Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al WTA.

Simona Halep a fost eliminata in turul trei la US Open

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a fost eliminata, vineri, in turul trei la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, de croata Mirjana Lucici-Baroni, 32 de ani, locul 121 WTA, informeaza.

Live Score: Simona Halep- Mirjana Lucic- Baroni, dupa ora 19.30, in turul trei la US Open

Simona Halep este la un meci distanta de egalarea performantei de anul trecut- calificarea in optimile turneului US Open, ultimul Mare Slem al anului. Adversara Simonei Halep va fi croata Mirjana Lucic-Baroni, numarul 121 mondial. Daca se califica in optima, Halep o va intalni pe castigatoarea meciului Sara Erani- Venus Williams.

Simona Halep: Nu sunt robot, sunt un om normal!

Simona Halep, numarul doi mondial, a declarat vineri, dupa infrangerea din turul trei de la US Open, ca nu se va lasa demoralizata si va continua sa aiba incredere in ea, subliniind ca are multe de invatat din acest esec.

Simona Halep: Nu sunt robot, sunt un om normal

Simona Halep, numarul doi mondial, a declarat dupa infrangerea din turul trei de la US Open, ca nu se va lasa demoralizata si va continua sa aiba incredere in ea, subliniind ca are multe de invatat din acest esec.

Soc la US Open: Simona Halep a fost eliminata in turul trei dupa ce a pierdut cu 6-7 (6-8 in tie break),2-6, in fata Mijanei Lucic-Baroni

Este soc la US Open. Simona Halep, favorita numarul doi a turneului, a fost eliminata de numarul 121 mondial, Mirjana Lucic-Baroni. Croata s-a impus cu 7-6, 6-2, la finele unui meci nebun. Mirjana Lucic- Baroni o va intalni in optimi pe Sara Errani, din Italia.

US OPEN Jana Cepelova - Simona Halep a invins-o pe Jana Cepelova intr-un blitz-krieg de 56 minute: 6-2, 6-1

Jucatoarea Simona Halep, a doua favorita la US Open, s-a calificat in turul trei al competitiei, dupa ce a trecut de slovaca Jana Cepelova, locul 65 WTA, cu scorul de 6-2, 6-1. Halep a inceput slab primul set, Cepelova conducand cu 2-0, apoi romanca a revenit in forta castigand cu 6-2. In setul al doilea, dupa un set castigat de jucatoarea din Slovacia, Simona a fost de neoprit. Meciul s-a incheiat dupa 56 de minute.

Simona Halep explica eliminarea de la US Open: Nu m-am simtit bine. Nu sunt robot

Simona Halep a iesit in turul 3 al turneului de Mare Slem de la Flushing Meadows fiind eliminata de o jucatoare venita din calificari si care ocupa locul 121 in lume.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )