Libnet.ro
UNICEF

07:15

Simona Halep, primul loc in clasamentul celor mai bine imbracate jucatoare de la Wimbledon (FOTO)

B1 B1,
Simona Halep, primul loc in clasamentul celor mai bine imbracate jucatoare de la Wimbledon (FOTO)

Simona Halep a iesit invingatoare in clasamentul live al celor mai bine imbracate jucatoare din cadrului turneului de la Wimbledon. Potrivit prosport, Simona Halep 3WTA) conduce detasat in clasamentul live. continuă pe B1

Clasament WTA dupa Wimbledon: Schimbari majore in TOP 10. Ce locuri ocupa Simona Halep si Williams

Turneul de la Wimbledon aduce schimbari majore in clasamentul WTA in top 10, dupa ce mai multe jucatoare, printre care si Simona Halep, nu si-au putut apara punctele cucerite anul trecut.

Mircea Badea, despre Simona Halep: Apreciez lipsa de ipocrizie, dar exista si un revers

Mircea Badea, moderatorul emisiunii in gura presei, comenteaza afirmatia Simonei Halep in care spune ca nu are nicio obligatie fata de nimeni din aceasta tara. Acum un an am decis ca e mai bine pentru mine.

Simona Halep, mesaj pentru cei care au incurajat-o, dar si pentru cei care au criticat-o pentru Wimbledon: I AM powered by Romania

Simona Halep a transmis un mesaj celor care au incurajat-o, dar si celor care au criticat-o dupa eliminarea de la turneul de la Wimbledon, printr-o postare pe pagina personala de Facebook. Jucatoarea de tenis a.

Simona Halep a reactionat dupa valul de critici abatut asupra ei, din cauza eliminarii de la Wimbledon

Simona Halep s-a intors in tara dupa ce a fost eliminata chiar in primul tur al turneului de la Wimbledon si va sta o perioada in vacanta.

Simona Halep, pe Facebook: Va multumesc tuturor pentru incurajari, orice critica poate fi constructiva

Simona Halep a revenit zilele trecute in tara dupa eliminarea de la Wimbledon, competitie unde a fost invinsa in turul intai. Vreau sa va multumesc tuturor pentru incurajari. Orice critica poate fi constructiva, a precizat Halep pe contul personal de Facebook.

Simona Halep si-a indulcit mesajul si raspunde criticilor primite dupa Wimbledon

Recent revenita in Romania, jucatoarea Simona Halep a gasit de cuvinta sa raspunda criticilor primite dupa eliminarea prematura de la Wimbledon.

Un artist reinventeaza mai bine decat Hollywood logo-urile celor mai cunoscuti supereroi

In cazul in care v-ati plictisit de eternele logouri ale supereroilor, un artist mexican a gasit un leac pentru voi. Unul, evident, creativ, care ii va face sa zambeasca pe pasionatii de benzi desenate. David Milaneste specializat in caligrafie si branding. Dupa cum se va putea observa si din creatiile din galerie, el reuseste sa [] Un artist reinventeaza mai bine decat Hollywood logo-urile celor mai cunoscuti supereroi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Romania, pe primul loc la majorarea preturilor imobiliarelor pentru ultimul trimestru

Tara noastra este pe primul loc in Uniunea Europeana la majorarea preturilor imobiliarelor pentru primul trimestru al anului 2015 in comparatie cu trimestrul anterior, se arata in Indexul Preturilor Imobiliarelor publicat joi de Eurostat.

Eurostat: Romania, pe primul loc la majorarea preturilor imobiliarelor pentru ultimul trimestru. Preturile au crescut cu 4,1% fata de perioada octombrie - decembrie 2014

Romania este pe primul loc in Uniunea Europeana la majorarea preturilor imobiliarelor pentru primul trimestru al anului 2015 in comparatie cu trimestrul anterior, se arata in Indexul Preturilor Imobiliarelor publicat joi de Eurostat. Preturile in sectorul imobiliar s-au majorat cu 4,1% fata de ultimul trimestru din 2014. Trendul ascendent al preturilor a inceput in ultimul trimestru ala anului 2014, dupa ce primele doua trimestre au inregistrat scaderi ale preturilor imobiliarelor cu 1,3% si, respectiv, 0,9%. Vezi in text explicatiile expertilor: de ce au crescut preturile la imobiliare.

Seful de design Renault: Volkswagen Passat e regele segmentului D, Renault Talisman e mai bine proportionat

Dezvaluirea lui Renault Talisman, varful de gama al marcii franceze, a starnit atentie prin importanta sa, prin numele pretios si prin similitudinile de design cu Volkswagen Passat in fata) si Chrysler 200 profil si spate). Cum se vede aceasta situatie de la inaltimea functiei lui Laurens van den Acker, seful de design al Renault? Volkswagen Passat este regele segmentului D n. r. ) si competitorul nostru. ) Asta nu inseamna ca trebuie sa avem acelasi stil. Designul nostru e original Renault, mai senzual, masina e mai bine proportionata, e un pic mai mare si avem o parte frontala lata, a spus Laurens van den Acker, intr-o discutie restransa cu jurnalisti din Romania, cu ocazia prezentarii lui Renault Talisman.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2902 seconds )