Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep o razbuna pe Patricia Tig, calificandu-se in finala turneului de la Madrid

B1 B1,
Simona Halep o razbuna pe Patricia Tig, calificandu-se in finala turneului de la Madrid

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Madrid dupa ce a invins-o fara emotii pe Samantha Stosur in doua seturi. Simona a jucat excelent si a invins-o pe jucatoarea care o. continuă pe B1

LIVETEXT Simona Halep - Timea Bacsinzky, in optimile de finala de la Madrid Open

Simona Halep o intalneste pe Timea Bacsinzky in optimile de finala ale turneului de la Madrid. Partida va incepe in jurul orei 15.

Madrid Open: s-a stabilit ora partidei dintre Simona Halep si Irina Begu

Simona Halep si Irina Begu se vor intalni in sferturile de finala ale turneului de la Madrid. Meciul va avea loc joi, in direct pe DolceSport 2.

WTA Madrid: Marsul romancelor se incheie. Si Tig a fost eliminata. Ramanem in competitie doar Simona Halep

Patru tenismene romance s-au calificat in sferturile de finala ale turneului de la Madrid: Simona Halep, Irina Begu, Patricia Tig si Sorana Cirstea. Patricia Maria Tig a pierdut joi seara in fata australiencei Samantha Stosur in doua seturi, scor cu 3-6, 4-6. Singura care merge in semifinala este Simona Halep, care a invins-o in disputa romancelor din sferturi pe Irina Begu, cu 6-3, 0-6, 6-1.

WTA Madrid: Programul zilei - Irina Begu, Simona Halep, Sorana Carstea si Patricia Tig vor evolua miercuri

Romania are patru reprezentante in optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid, o performanta admirabila pentru tenisul de camp romanesc. Prima care va intra in scena va fi Irina Camelia Begu, ea fiind urmata de Simona Halep, Sorana Carstea si Patricia Tig.

Simona Halep castiga duelul cu Irina Begu si e in semifinale la Madrid. Si-a cerut scuze dupa meci

Pentru a doua oara in cariera Simona Halep va juca in semifinalele turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid, loc obtinut dupa o victorie in trei seturi obtinuta contra Irinei Begu. Ea va juca in semifinala contra invingatoarei din meciul Patricia Tig - Samantha Stosur.

TENIS: Patricia Tig s-a oprit in sferturile de finala la Turneul Madrid Mandatory

Tenisul feminin romanesc a dominat zile bune puternicul Turneu din Capitala Spaniei cu patru sportive ajunse pana in faza sferturilor de finala la Madrid Mandatory. Joi seara aventura s-a incheiat si pentru Patricia Tig. Jucatoarea noastra s-a inclinat in fata sportivei Samantha Stosur28 WTA) care s-a impus in minimum de seturi: 6-4, 6-3.

Patricia Tig, invinsa de Samantha Stosur in sferturile turneului de la Madrid. Australianca va juca sambata impotriva Simonei Halep

Patricia Tig, locul 134 WTA, nu a reusit sa se califice in sferturile turneului de la Madrid. Aceasta a pierdut meciulin fataSamanthei Stosur, locul 23 WTA,scor6-3, 6-4, potrivit.

Patricia Tig continua sa faca senzatie la Madrid. PATRU romance in sferturile de finala

Jucatoarea romana Patricia Tig a reusit o calificare de senzatie in sferturile de finala ale turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 4. 360 dolari, miercuri, dupa ce a invins-o.

Tenis: Iubesc Madridul. Patricia Tig isi continua evolutia de vis. Cu patru romance in sferturi

Jucatoarea romana Patricia Tig a reusit o calificare de senzatie in sferturile de finala ale turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 4. 360 dolari, miercuri, dupa ce a invins-o pe americanca Madison Keys in doua seturi, cu 6-3, 6-4.

Patricia Tig este a patra romanca ajunsa in sferturile turneului de la Madrid, dupa victoria in fata lui Madison Keys

Patricia Tig este cea de-a patra jucatoare din Romania care s-a calificat in sferturile turneului de la Madrid. Aceasta a invins-o pe americanca Madison Keys in doua seturi, cu 6-3, 6-4,.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )