Libnet.ro
UNICEF

01:05

Madrid Open: s-a stabilit ora partidei dintre Simona Halep si Irina Begu

Adevărul Adevărul,
Madrid Open: s-a stabilit ora partidei dintre Simona Halep si Irina Begu

Simona Halep si Irina Begu se vor intalni in sferturile de finala ale turneului de la Madrid. Meciul va avea loc joi, in direct pe DolceSport 2. continuă pe Adevărul

Simona Halep s-a calificat fara probleme in turul secund la Madrid Open

Simona Halep, locul 7 WTA si cap de serie numarul 6, a invins-o, duminica, pe japoneza Misaki Doi, locul WTA, cu scorul de 6-0, 6-3, si s-a calificat in turul al doilea al turneului Premier Mandatory organizat de Ion Tiriac, Madrid Open.

Madrid Open: Irina Begu avanseaza in sferturi, o asteapta pe Halep

Irina Begu s-a calificat in sferturile de finala ale Madrid Open, dupa a treia partida-maraton pe care a jucat-o in capitala Spaniei.

Begu a invins-o pe Bouchard si a devenit a patra jucatoare romana calificata in turul al doilea la Madrid Open

Jucatoarea Irina Camelia Begu, locul 35 WTA, a invins-o cu scorul de 6-4, 3-6, 6-4, pe sportiva canadiana Eugenie Bouchard, locul 46 WTA si a devenit a patra romanca in turul al doilea al Madrid Open, dupa Simona Halep, Patricia Maria Tig si Sorana Cirstea.

incep surprizele in Spania. Roberta Vinci, eliminata in primul tur la Madrid Open

Jucatoarea italiana de tenis Roberta Vinci, numarul 8 mondial si cap de serie 7, a fost eliminata, duminica, in primul tur la Madrid Open, de Danka Kovinici, din Muntenegru, 47 WTA.

LIVETEXT Simona Halep - Timea Bacsinzky, in optimile de finala de la Madrid Open

Simona Halep o intalneste pe Timea Bacsinzky in optimile de finala ale turneului de la Madrid. Partida va incepe in jurul orei 15.

Surprizele continua la Madrid Open. Patricia Tig si Sorana Cirstea au castigat, in timp ce Angelique Kerber si Monica Niculescu au parasit turneul

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 31 WTA, a fost eliminata, duminica, de sportiva americana Louisa Chirico, 133 WTA, venita din calificari, in primul tur al turneului de la Madrid.

Victoria Azarenka acuza o accidentare la spate si s-a retras de la Madrid Open, Halep a devenit principala favorita

Jucatoarea belarusa de tenis Victoria Azarenka, favorita 4 si locul 5 mondial, s-a retras de la turneul de la Madrid, din cauza unei accidentari la spate.

O noua victorie de senzatie pentru Patricia Tig la Madrid Open

Jucatoarea Patricia Maria Tig, venita din calificari, locul 134 WTA, a acces in optimile de finala ale turneului de la Madrid, dupa ce a invins-o, luni, cu scorul de 6-2, 6-3, pe sportiva americana Sloane Stephens, locul 21 WTA si favorita 16.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )