Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep va reveni pe locul 1 in lume, dupa ce Wozniacki a fost eliminata in semifinale la Doha

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep va reveni pe locul 1 in lume, dupa ce Wozniacki a fost eliminata in semifinale la Doha

Simona Halep, locul 2 WTA, va redeveni numarul 1 mondial, la 26 februarie, dupa ce daneza Caroline Wozniacki, locul I WTA, a fost eliminata in semifinalele Qatar Open. continuă pe Hotnews

Caroline Wozniacki, invinsa la Doha! Simona Halep va reveni pe locul 1 WTA

Caroline Wozniacki a fost invinsa de Petra Kvitova in semifinalele turneului de la Doha. Jucptiarea din Cehia s-a impus in trei seturi, scor 3-6, 7-6, 7-5.

Simona Halep VA REVENI pe locul 1 MONDIAL

Dupa ce Petra Kvitova a batut-o pe Caroline Wozniacki in semifinala turneului din Qatar cu scorul de 3-6, 7-63), 7-5, Simona Halep va reveni pe primul loc de pe 26 februarie. Kvitova a ajuns in finala dupa un.

LIVE Text Simona Halep vs Ekaterina Makarova (dupa ora 15:00)

Simona Halep disputa la Doha primul meci dupa finala pierduta la Australian Open, iar Ekaterina Makarova 36 WTA) pare sa fie adversara capabila sa o testeze serios pe Simona. Meciul va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep: Anunt ingrijorator al romancei, dupa victoriile de la Doha

Simona Halep a inceput perfect turneul de la Doha, calificandu-se in sferturi. Din pacate, constante.

Simona Halep: Nu sunt intr-o stare perfecta. Trebuie sa fiu increzatoare ca totul va fi ok

Simona Halep a declarat, miercuri, dupa victoria din turul al doilea al Qatar Open, primul meci jucat dupa Australian Open, ca nu este intr-o stare perfecta din punct de vedere fizic, dar este foarte.

Simona Halep: Am simtit durere in fiecare zi, dar azi a fost prea mult. Am decis sa ma opresc

Simona Halep a declarat, vineri, ca a simtit durere la piciorul drept in fiecare zi in aceasta saptamana si ca a fost surprinsa sa poata juca si castiga trei meciuri la Qatar Open. Sunt surprinsa.

Simona Halep s-a retras de la Doha dupa calificarea in semifinalele turneului

UPDATE 21:00:Simona Halep s-a retras din semifinale turneului de la Doha acuzand o accidentare la picior si nu va mai reveni nici numar 1 mondial dupa ce si Caroline Wozniacki a reusit sa ajunga in semifin.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Doha. Continua lupta pentru numarul 1 mondial

Simona Halep s-a impus vineri in fata americancei Catherine Bellis si a acces in faza semifinalelor turneului de la Doha. in caz ca Wozniacki nu va reusi aceeasi performanta, romanca va reveni pe primul loc du.

VIDEO WTA Doha: Simona Halep vs Catherine Bellis 6-0, 6-4/ Halep, calificata in semifinale - Duel cu Garbine Muguruza

In ciuda scorului categoric 6-0, 6-4), Simona Halep nu a avut deloc o misiune usoara in fata americancei Catherine Bellis locul 48 WTA), jucatoare venita din calificari. Dupa un prim set in care i-a predat o adevarata lectie de tenis sportivei in varsta de 18 ani, Simona a scazut nivelul jocului in actul secund, a gresit mai mult, iar Bellis a profitat si a pus-o de multe ori in dificultate. Halep a gestionat insa cu inteligenta punctele importante din finalul partidei si s-a impus dupa o ora si 22 de minute de joc, asigurandu-si astfel un loc in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de Doha.

WTA Doha: Meciul Simona Halep vs Catherine Bellis se va disputa vineri, dupa ora 16:00

In lupta pentru o loc in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Doha, Simona Halep 2 WTA) o va intalni pe Catherine Bellis SUA, locul 48 WTA), jucatoare aflata pe un val de incredere dupa ce a reusit sa treaca pana acum de Daria Kasatkina, Madison Keys si Karolina Pliskova. Prima confruntare dintre Halep si Bellis va incepe dupa ora 16:00 ora Romaniei).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )