Libnet.ro
UNICEF

15:15

Simona Halep: Ritmul a fost dificil. Nu am putut sa domin

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Simona Halep: Ritmul a fost dificil. Nu am putut sa domin

Jucatoarea Simona Halep a declarat, la Stuttgart, unde a fost eliminata in semifinale de Laura Siegemund, ca adversara sa a jucat foarte bine si ritmul a fost dificil, astfel ca nu a putut sa domine, informeaza wtatennis. com . continuă pe Wall-Street Ro

Simona Halep, dupa infrangerea cu Laura Siegemund: Ritmul a fost dificil, nu am putut sa domin

Simona Halep a parasit turneul Premier de la Stuttgart in semifinale, jucatoarea noastra fiind invinsa de Laura Siegemund, scor 6-4, 7-5. Ritmul a fost dificil, nu am putut sa domin, a precizat sportiva nascuta la Constanta la finalul disputei.

Reactia Simonei Halep, dupa infrangerea la Stuttgart: Ritmul a fost dificil. Nu am putut sa domin

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat, la Stuttgart, ca adversara sa, Laura Siegemund, a jucat foarte bine, astfel ca nu a putut sa domine partida .

Simona Halep, eliminata in semifinale de la Stuttgart. Cine va juca finala

Vesti triste de la Stuttgart, acolo unde Simona Halep a fost eliminata in semifinalele turneului de Laura Siegemund. Constanteanca a pierdut in doua seturi, scor 5-6, 5-7. Romanca a.

Simona Halep a ratat calificarea in finala turneului WTA de la Stuttgart

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, a fost invinsa de germanca Laura Siegemund cu 6-4, 7-5, sambata, in semifinalele turneului WTA de la Stuttgart, dotat cu.

WTA Stuttgart: Laura Siegemund vs Simona Halep 6-4, 7-5/ Complexul Laura - Halep, eliminata in semifinale

Simona Halep nu a gasit nici de aceasta data combinatia castigatoare impotriva Laurei Siegemund Germania - 48 WTA), nemtoaica impunandu-se pentru a doua oara consecutiv in fata Simonei la Stuttgart prima data a fost anul trecut, in optimi). A fost 6-4, 7-5 pentru Laura, dupa un meci care a durat o ora si 44 de minute. Simona a avut sansa ei: a avut doua mingi de set in mansa a doua, la 5-4, pe serviciul ei, insa nu a putut profita. Se actualizeaza.

Simona Halep, eliminata la dublu in sferturile turneului de la Stuttgart

Perechea formata din jucatoarea romana de tenis Simona Halep si poloneza Alicja Rosolska a fost invinsa de cuplul Andrea Hlavackova Cehia)/Samantha Stosur Australia), cu 6-4, 6-4, joi, in.

LIVESCORE Simona Halep vs Anastasija Sevastova (dupa ora 21:45)

Simona Halep cap de serie numarul patru) se afla la o victorie distanta de prima semifinala din acest an, jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe Anastasija Sevastova Letonia), locul 26 WTA, in sferturile de finala ale turneului Premier de la Stuttgart. Partida dintre Halep si Sevastova se va disputa dupa ora 21:45 si va fi transmisa in direct la Digi Sport si Livescore pe HotNews. ro.

LIVESCORE Simona Halep vs Anastasija Sevastova (dupa ora 23:00)

Simona Halep cap de serie numarul patru) se afla la o victorie distanta de prima semifinala din acest an, jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe Anastasija Sevastova Letonia), locul 26 WTA, in sferturile de finala ale turneului Premier de la Stuttgart. Partida dintre Halep si Sevastova se va disputa dupa ora 23:00 si va fi transmisa in direct la Digi Sport si Livescore pe HotNews. ro.

LIVE Text Simona Halep vs Laura Siegemund (in jurul orei 20:00)/ Sharapova, invinsa de Mladenovic

Simona Halep se afla la un singur meci distanta de prima finala din 2017, jucatoarea noastra intalnind-o pe Laura Siegemund Germania - 49 WTA) in semifinalele de la Stuttgart turneu din categoria Premier). Disputa va fi LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 2. Update: Kristina Mladenovic este deja in ultimul act al competitiei, a invins-o pe Maria Sharapova 3-6, 7-5 6-4).

LIVE Text Simona Halep vs Laura Siegemund 4-6, 1-1/ Sharapova, invinsa de Mladenovic

Simona Halep se afla la un singur meci distanta de prima finala din 2017, jucatoarea noastra intalnind-o pe Laura Siegemund Germania - 49 WTA) in semifinalele de la Stuttgart turneu din categoria Premier). Disputa este LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 2. Update: Kristina Mladenovic este deja in ultimul act al competitiei, a invins-o pe Maria Sharapova 3-6, 7-5 6-4).

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )