Libnet.ro
UNICEF

12:30

Simona Halep, dupa infrangerea cu Laura Siegemund: Ritmul a fost dificil, nu am putut sa domin

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, dupa infrangerea cu Laura Siegemund: Ritmul a fost dificil, nu am putut sa domin

Simona Halep a parasit turneul Premier de la Stuttgart in semifinale, jucatoarea noastra fiind invinsa de Laura Siegemund, scor 6-4, 7-5. Ritmul a fost dificil, nu am putut sa domin, a precizat sportiva nascuta la Constanta la finalul disputei. continuă pe Hotnews

Reactia Simonei Halep, dupa infrangerea la Stuttgart: Ritmul a fost dificil. Nu am putut sa domin

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat, la Stuttgart, ca adversara sa, Laura Siegemund, a jucat foarte bine, astfel ca nu a putut sa domine partida .

Ce spune Simona Halep dupa cel mai bun rezultat realizat in 2017. Prima declaratie a jucatoarei noastre care va juca in semifinale la Stuttgart

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Stuttgart, duupa o victorie entuziasmanta cu Anastasia Cepelova, de care a trecut in 59 de minute.

Sansa mare pentru Simona Halep. Dupa trei luni se intoarce in careul de asi al tenisului feminin, fara a reusi vreun rezultat remarcabil

Simona Halep nu a avut rezultate foarte bune in primlele patru luni ale acestui an, dar norocul este de partea sa.

Simona Halep, eliminata la dublu in sferturile turneului de la Stuttgart

Perechea formata din jucatoarea romana de tenis Simona Halep si poloneza Alicja Rosolska a fost invinsa de cuplul Andrea Hlavackova Cehia)/Samantha Stosur Australia), cu 6-4, 6-4, joi, in.

Simona Halep: Ritmul a fost dificil. Nu am putut sa domin

Jucatoarea Simona Halep a declarat, la Stuttgart, unde a fost eliminata in semifinale de Laura Siegemund, ca adversara sa a jucat foarte bine si ritmul a fost dificil, astfel ca nu a putut sa domine, informeaza wtatennis. com .

WTA Stuttgart: Laura Siegemund vs Simona Halep 6-4, 7-5/ Complexul Laura - Halep, eliminata in semifinale

Simona Halep nu a gasit nici de aceasta data combinatia castigatoare impotriva Laurei Siegemund Germania - 48 WTA), nemtoaica impunandu-se pentru a doua oara consecutiv in fata Simonei la Stuttgart prima data a fost anul trecut, in optimi). A fost 6-4, 7-5 pentru Laura, dupa un meci care a durat o ora si 44 de minute. Simona a avut sansa ei: a avut doua mingi de set in mansa a doua, la 5-4, pe serviciul ei, insa nu a putut profita. Se actualizeaza.

Laura Siegemund, lectie dureroasa pentru Simona Halep. Cum a reusit sa o invinga pe romanca si sa castige turneul de la Stuttgart

Turneul WTA de la Stuttgart, cu premii totale de 710. 900 dolari, s-a incheiat cu victoria germancei Laura Siegemund, care a trecut duminica in finala de jucatoarea franceza Kristina Mladenovic dupa un me.

Lectie pentru Simona Halep. Nemtoaica Laura Siegemund dezvaluie cum a eliminat-o in semifinale la Stuttgart

Simona Halep a reusit cel mai bun rezultat al ei in 2017, dar a fost eliminata in semifinale la Stuttgart, de favorita gazdelor Laura Siegemund.

LIVE Text Simona Halep vs Laura Siegemund (in jurul orei 20:00)/ Sharapova, invinsa de Mladenovic

Simona Halep se afla la un singur meci distanta de prima finala din 2017, jucatoarea noastra intalnind-o pe Laura Siegemund Germania - 49 WTA) in semifinalele de la Stuttgart turneu din categoria Premier). Disputa va fi LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 2. Update: Kristina Mladenovic este deja in ultimul act al competitiei, a invins-o pe Maria Sharapova 3-6, 7-5 6-4).

LIVE Text Simona Halep vs Laura Siegemund 4-6, 1-1/ Sharapova, invinsa de Mladenovic

Simona Halep se afla la un singur meci distanta de prima finala din 2017, jucatoarea noastra intalnind-o pe Laura Siegemund Germania - 49 WTA) in semifinalele de la Stuttgart turneu din categoria Premier). Disputa este LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 2. Update: Kristina Mladenovic este deja in ultimul act al competitiei, a invins-o pe Maria Sharapova 3-6, 7-5 6-4).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )