Libnet.ro
UNICEF

19:30

Simona Halep s-a antrenat cu ministrul culturii din Singapore (VIDEO)

Online Sport Online Sport,
Simona Halep s-a antrenat cu ministrul culturii din Singapore (VIDEO)

Ajunsa in Singapore, locul unde saptamana viitoare va participa la Turneul Campioanelor, Simona Halep a schimbat cateva amabilitati cu ministrul culturii din tara gazda a finalei WTA, Lawrence Wong. continuă pe Online Sport

Simona Halep a plecat la Singapore: Nu ma intereseaza locul din clasamentul WTA, vreau sa ma bucur de participarea la Turneul Campioanelor

Intre 20 si 26 octombrie, la Singapore va avea loc Turneul Campioanelor, competitie la care vor lua parte cele mai bune opt jucatoare din lume. Printre ele se va afla si Simona Halep. Ma simt bine, m-am recuperat. Mi-am dorit mult sa ajung la Turneul Campioanelor. Voi da tot ce pot si voi incerca sa ma bucur de tenis, a precizat Halep la plecarea spre Singapore.

Simona Halep a ajuns in Singapore

Simona Halep, doar a treia jucatoare din Romania care va evolua la Turneul Campioanelor, a ajuns miercuri in Singapore si a publicat o imagine in acest sens pe o retea de socializare.

Clasamentul WTA: Simona Halep va cobori pe locul 4 de saptamana viitoare

Simona Halep va pierde o pozitie in clasamentul WTA, jucatoarea din Romania urmand sa se afle pe locul 4 de saptamana viitoare. Halep va fi depasita de Petra Kvitova, din Cehia.

Darren Cahill, despre Simona Halep, inainte de Singapore: E o forta pentru anii care urmeaza. Va castiga titluri de Grand Slam

Mai sunt numai cateva zile pana cand in Singapore Sports Hub va incepe Perla Coroanei WTA, evenimentul desemnat sa inchida glorios un an spectaculos in circuitul feminin. Un an de tinut minte, anul in care Simona Halep a depasit borna dupa borna si a saltat Romania in elita tenisului mondial, tragand la cote nemaiintalnite in ultimele decenii interesul pentru acest sport in Romania.

Simona Halep, despre revenirea pe terenul de joc. Romanca se pregateste pentru Turneul Campioanelor

Simona Halep 3 WTA) se pregateste pentru Turneul Campioanelor, competitie care se va desfasura in perioada 17-26 octombrie. Romanca vine dupa o perioada dificila, fiind nevoita sa abandoneze Openul Chinei.

Turneul Campioanelor: Simona Halep a plecat in Singapore

Simona Halep a plecat marti spre Singapore, astfel ca participarea sa la Turneul Campioanelor este o certitudine.

Turneul Campioanelor: Simona Halep nu a confirmat inca participarea

Presa din Spania scrie marti ca doar patru jucatoare au confirmat pana acum prezenta la Turneul Campioanelor de la Singapore 20-26 octombrie). Simona Halep nu este printre ele.

Irina Begu s-a calificat in optimile turneului WTA de la Moscova, la care Simona Halep a stralucit anul trecut

Irina Begu locul 61 WTA) s-a calificat in optimile de finala ale turneului WTA de la Moscova, turneu pe care Simona Halep l-a castigat anul trecut.

CIFRE Simona Halep, fata in fata cu adversarele de la Turneul Campioanelor

Simona Halep va intra luni in Turneul Campioanelor de la Singapore. Inca nu isi stie grupa, dar celelalte sapte adversare sunt deja cunoscute. Iata cum sta jucatoarea noastra fata de toate, in meciurile directe contra fiecareia.

Simona Halep, ultima saptamana in top 3 WTA

WTA a publicat luni noul clasament mondial al tenisului feminin. Simona Halep petrece inca in top 3.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )