Libnet.ro
UNICEF

15:16

Simona Halep S-A CALIFICAT OFICIAL in semifinalele Turneului Campioanelor

Antena3 Antena3,
Simona Halep S-A CALIFICAT OFICIAL in semifinalele Turneului Campioanelor

Simona Halep s-a calificat, joi, in semifinalele Turneului Campioanelor, dupa ce Serena Williams a pierdut un game in disupra impotriva jucatoarei Eugenie Bouchard. Astfel, Simona a obtinut matematic. continuă pe Antena3

Simona Halep s-a calificat in semifinalele Turneului Campioanelor

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA, s-a calificat in semifinalele Turneului Campioanelor de la Singapore si o va intalni, vineri, de la ora 14. 30, pe sportiva sarba Ana Ivanovici, locul 7 WTA. Halep a.

Simona Halep s-a calificat oficial in semifinale la Turneul Campioanelor

Indiferent de rezultatul meciului de vineri cu Ana Ivanovic, jucatoarea noastra Simona Halep va evolua in semifinale la Turneul Campioanelor din Singapore.

Halep s-a calificat in semifinalele Turneului Campioanelor, dupa cinci minute din meciul Serena-Bouchard

Dupa doua victorii consecutive, doar o catastrofa ar fi putut-o elimina pe Simona Halep de la Turneul Campioanelor. Romanca a primit insa confirmarea calificarii in semifinale, astazi, dupa doar cinci minute din meciul Serena Williams - Eugenie Bouchard, din aceeasi grupa.

Simona Halep, calificata in semifinalele Turneului Campioanelor de la Singapore

Simona Halep, 4 WTA, a obtinut, joi, calificarea in Turneul Campioanelor de la Singapore. Conditia, ca Serena Williams sa piarda cel putin un game in fata canadiencei Eugenie Bouchard, in meciul direct, a fost indeplinita.

Simona Halep o bate pe Eugenie Bouchard si ii da lacrimile ramase de la Wimbledon. Urmeaza Serena Williams

La patru luni dupa eliminarea suferita in semifinalele turneului de la Wimbledon, Simona Halep si-a luat o binemeritata si asteptata revansa in fata canadiencei Eugenie Bouchard. Pe terenul de lemn vospit de la Singapore, invins-o cu 6-2 6-3. La final, Bouchard a inceput sa planga dupa ce la Wimbledon reusise sa isi tina lacrimile, atunci cand nu reusea sa ingenuncheze o Halep schioapa. Urmatorul meci e miercuri, cu Serena Williams.

Simona Halep o bate pe Eugenie Bouchard si ii da lacrimile ramase de la Wimbledon

La patru luni dupa eliminarea suferita in semifinalele turneului de la Wimbledon, Simona Halep si-a luat o binemeritata si asteptata revansa in fata canadiencei Eugenie Bouchard. A invins-o cu 6-2 6-3, iar la final Bouchard a inceput sa planga dupa ce la Wimbledon reusise sa isi tina lacrimile cand nu reusea sa o ingenuncheze o Halep schioapa. Urmatorul meci e joi, cu Serena Williams.

UPDATE Turneul Campioanelor: Simona Halep este calificata in semifinale. Eugenie Bouchard, eliminata - a fost invinsa de Serena Williams

Simona Halep este oficial calificata in semifinalele de la Turneul Campioanelor datorita faptului ca Eugenie Bouchard a reusit sa castige un game - primul din meci - impotriva Serenei Williams. Halep este calificata astfel in urma unui ghemaveraj favorabil in grupa rosie de la Singapore. UPDATE Eugenie Bouchard a fost eliminata de la Singapore. Canadianca, numarul 5 mondial, a fost invinsa categoric de lidera mondiala Serena Williams, scor 6-1 6-1. Din secretele marilor campioni ai tenisului.

Turneul Campioanelor: Simona Halep - Serena Williams 6-0, 6-2/ Ireal

Simona Halep locul 4 WTA) a facut un meci senzational, meciul carierei de pana acum, in fata Serenei Williams nr. 1 mondial), si a invins-o cu neverosimilul scor 6-0, 6-2 dupa doar o ora si 5 minute). Simona Halep a reusit astfel a doua victorie de la competitia gazduita de Singapore si este foarte aproape de semifinalele de la Turneul Campioanelor. I feel unbelievable now, a spus Simona la finalul meciului. Din secretele marilor campioni ai tenisului.

Turneul Campioanelor: Simona Halep poate redeveni numarul 2 mondial

Simona Halep poate ajunge numarul 2 mondial la finalul Turneului Campioanelor.

Simona Halep a zdrobit-o pe Serena Williams

Simona Halep a invins-o cu scorul de 6-0, 6-2, pe numarul 1 mondial, americanca Serena Williams, in etapa a doua a Grupei Rosii a Turneului Campioanelor, de la Singapore.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2152 seconds )