Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep s-a calificat in semifinalele Turneului Campioanelor

B1 B1,
Simona Halep s-a calificat in semifinalele Turneului Campioanelor

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA, s-a calificat in semifinalele Turneului Campioanelor de la Singapore si o va intalni, vineri, de la ora 14. 30, pe sportiva sarba Ana Ivanovici, locul 7 WTA. Halep a. continuă pe B1

Halep s-a calificat in semifinalele Turneului Campioanelor, dupa cinci minute din meciul Serena-Bouchard

Dupa doua victorii consecutive, doar o catastrofa ar fi putut-o elimina pe Simona Halep de la Turneul Campioanelor. Romanca a primit insa confirmarea calificarii in semifinale, astazi, dupa doar cinci minute din meciul Serena Williams - Eugenie Bouchard, din aceeasi grupa.

Simona Halep S-A CALIFICAT OFICIAL in semifinalele Turneului Campioanelor

Simona Halep s-a calificat, joi, in semifinalele Turneului Campioanelor, dupa ce Serena Williams a pierdut un game in disupra impotriva jucatoarei Eugenie Bouchard. Astfel, Simona a obtinut matematic.

Simona Halep, calificata in semifinalele Turneului Campioanelor de la Singapore

Simona Halep, 4 WTA, a obtinut, joi, calificarea in Turneul Campioanelor de la Singapore. Conditia, ca Serena Williams sa piarda cel putin un game in fata canadiencei Eugenie Bouchard, in meciul direct, a fost indeplinita.

Ca si calificata, Halep o poate elimina pe Serena, prin jocul rezultatelor, de la Turneul Campioanelor

Simona Halep a surclasat-o pe Serena Williams, a doua victorie a romancei la Turneul Campioanelor, dar succesul Anei Ivanovici in fata lui Bouchard, scor 6-1, 6-3, tot in Grupa Rosie, a schimbat putin calculele calificarii.

Simona Halep s-a calificat oficial in semifinale la Turneul Campioanelor

Indiferent de rezultatul meciului de vineri cu Ana Ivanovic, jucatoarea noastra Simona Halep va evolua in semifinale la Turneul Campioanelor din Singapore.

Simona Halep debuteaza cu victorie la Turneul Campioanelor. 6-2, 6-3 cu Bouchard

Simona Halep a debutat cu victorie la Turneul Campioanelor de la Singapore. Romanca a invins-o pe Eugenie Bouchard cu scorul de 6-2, 6-3. Dupa prima zi Halep este lider in Grupa Rosie.

VIDEO Simona Halep - Serena Williams, rezumat de la Turneul Campioanelor + interviul de dupa meci

Iata imagini video oferite de WTA cu un rezumat video al partidei Simona Halep - Serena Williams de la Turneul Campioanelor .

VIDEO Simona Halep - Serena Williams, rezumat de la Turneul Campioanelor

Iata imagini video oferite de WTA cu un rezumat video al partidei Simona Halep - Serena Williams de la Turneul Campioanelor .

Simona Halep a invins-o pe Serena Williams la Turneul Campioanelor

Simona Halep a reusit un meci incredibil in fata Serenei Williams, pe care a invins-o in doua seturi, scor 6-0, 6-2, in a doua intalnire de la Turneul Campioanelor, care se desfasoara la Singapore. Halep a.

Simona Halep castiga categoric primul meci de la Turneul Campioanelor: 6-2, 6-3 cu Eugenie Bouchard

Debut impresionant pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor. Romanca s-a impus categoric, in doua seturi, in meciul cu Eugenie Bouchard: scor 6-2, 6-3. Partida a durit putin peste o ora, iar Halep a facut.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2463 seconds )