Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Montreal

România Liberă România Liberă,
Simona Halep s-a calificat in sferturi la Montreal

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2. 663 dolari, dupa ce a dispus cu 6-3, 6-3 de Karolina Pliskova Cehia), informeaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Montreal

Simona Halep, numarul cinci mondial, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2. 663 dolari, dupa ce a dispus cu 6-3, 6-3 de Karolina Pliskova C.

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Montreal dupa ce a trecut fara emotii de Karolina Pliskova

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Montreal dupa ce a trecut de Karolina Pliskova in doua seturi. Simona nu a avut emotii cu jucatoarea numarul 17 WTA si a invins-o cu.

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea la Montreal

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, s-a calificat in runda a treia a turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2. 663 dolari, marti, dupa ce a dispus cu 6-2, 6-3 de australianca de origine rusa Daria Gavrilova.

Simona Halep s-a calificat in turul 3 al turneului de Masters de la Montreal

Simona Halep a castigat in noapte de marti spre miercuri meciul disputat impotriva sportivei din Australia, Daria Gavrilona, cu scorul de 6-2 6-3. Astfel, ea s-a calificat in turul 3 al.

GAME cu GAME Simona Halep - Svetlana Kuznetsova in sferturi la Montreal

Simona Halep a jucat vineri seara, live text pe onlinesport. ro de la ora 19:30, cu Svetlana Kuznetsova pentru un loc in semifinalele turneului de la Montreal dotat cu premii totale in valoare de 2. 7 milioane de dolari.

LIVE Simona Halep - Svetlana Kuznetsova in sferturi la Montreal. Meciul ajunge in decisiv

Simona Halep joaca vineri seara, live text pe onlinesport. ro de la ora 19:30, cu Svetlana Kuznetsova pentru un loc in semifinalele turneului de la Montreal dotat cu premii totale in valoare de 2. 7 milioane de dolari.

LIVE Simona Halep - Svetlana Kuznetsova in sferturi la Montreal (19:30)

Simona Halep joaca vineri seara, live text pe onlinesport. ro de la ora 19:30, cu Svetlana Kuznetsova pentru un loc in semifinalele turneului de la Montreal dotat cu premii totale in valoare de 2. 7 milioane de dolari.

Adversara incomoda pentru Simona Halep in primul meci la Montreal

Simona Halep debuteaza marti noapte in proba de simplu a turneului de la Montreal si nu are deloc o misiune facila in partida din turul al doilea.

Simona Halep revine fabulos cu Svetlana Kuznetsova pentru un loc in semifinale

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat, vineri seara, in semifinalele turneului WTA de la Montreal, dupa o victorie in trei seturi obtinuta in fata rusoaicei Svetlana Kuznetsova, a 11-a jucatoare a lumii.

Simona Halep si Monica Niculescu sunt in sferturi la dublu, la Montreal

Simona Halep si Monica Niculescu fac o pereche neasteptat de competitiva la dublu, acolo unde au ajuns pana in sferturi, la Montreal.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )