Libnet.ro
UNICEF

00:07

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Madrid

Playtech Playtech,
Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Madrid

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Madrid. Constanteanca a invins-o in semifinala pe Belinda Bencic, cu scorul de 6-2, 6-7, 6-0 si este la o singura victorie de revenirea pe locul 1 in clasamentul WTA. Simona va intalni in ultimul act al competitiei invingatoarea din meciul Sloane Stephens Kiki Bertens. Spune-ne, [] . continuă pe Playtech

Simona Halep ajunge in semifinale la Madrid

Pentru a patra oara in cariera Simona Halep va disputa semifinala turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid, competitie pe care a castigat-o de doua ori in cariera. Halep a invins-o in doua seturi, joi, pe Ashleigh Barty din Australia, locul 9 WTA, cu 7-5, 7-5.

Simona Halep ajunge in semifinale la Madrid: In continuare iau antibiotic

Pentru a patra oara in cariera Simona Halep va disputa semifinala turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid, competitie pe care a castigat-o de doua ori in cariera. Halep a invins-o in doua seturi, joi, pe Ashleigh Barty din Australia, locul 9 WTA, cu 7-5, 7-5.

Simona Halep Ashleigh Barty, in sferturile turneului de la Madrid. Cand se joaca meciul

Simona Halep si-a aflat urmatoarea adversara din cadrul turneului de la Madrid. Numarul 3 mondial o va intalni pe Ashleigh Barty numarul 9 WTA) in sferturile de finala ale competitiei. Partida se va juca joi, la o ora care va fi anuntata ulterior de catre organizatori. Sportiva noastra s-a calificat in sferturile de finala ale [] .

Darren Cahill, declaratie de dragoste dupa calificarea Simonei Halep in finala turneului de la Madrid

Imediat dupa victoria din semifinala cu Belinda Bencici, 6-2, 6-7 2), 6-0, fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, a postat un mesaj pentru romanca pe contul personal de twitter.

Simona Halep continua marsul triumfal la Madrid. Romanca s-a calificat in finala si va juca maine pentru o miza dubla

Simona Halep ajunge pentru a patra oara in cariera in ultimul act al turneului de la Madrid si tinteste castigarea trofeului si revenirea pe prima pozitie in clasamentul WTA.

Simona Halep, in finala turneului de la Madrid, dupa un meci extrem de spectaculos cu elvetianca Belinda Bencic. Romanca are sansa de a redeveni lider mondial

Simona Halep 3 WTA) s-a calificat, vineri, in finala turneului de la Madrid, dupa ce a trecut de Belinda Bencic 18 WTA). Romanca a invins-o, in semifinale, pe elvetianca in trei seturi, cu scorul de 6-2,.

Simona Halep, DE NEOPRIT! Romanca si-a DESFIINTAT adversara cu un dublu 6-0 si s-a calificat in sferturile turneului de la Madrid

Simona Halep defileaza la turneul WTA de la Madrid. Sportiva romanca 27 de ani, 3 WTA) a invins-o clar, miercuri, pe slovaca Viktoria Kuzmova 20 de ani, 46 WTA), in optimile de finala, in doua.

VIDEO Cele mai spectaculoase puncte castigate de Simona Halep in semifinala de la Madrid

Simona Halep s-a calificat pentru a patra oara in finala turneului de la Madrid Premier Mandatory), dupa ce a invins-o pe Belinda Bencic, scor 6-2, 2)6-7, 6-0. Simona a demonstrat de-a lungul partidei ca este una dintre cele mai bune jucatoare pe zgura, castigand mai multe puncte spectaculoase.

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in finala de la Madrid: Ma simt putin obosita Ce spune despre meciul de maine

Simona Halep, locul 3 WTA, a intrecut-o, in penultimul act al turneului de la Madrid, cu scorul de 6-2, 6-7 2), 6-0, pe Belinda Bencic, locul 18 WTA.

Simona Halep DEFILEAZA spre un nou titlu la Madrid! Romanca e in semifinale, unde ar putea sa joace impotriva liderei WTA. De luni, Simona va reveni pe locul 2 mondial

Simona Halep a mai facut o victima la turneul WTA de la Madrid si s-a calificat in semifinalele competitiei din capitala Spaniei. Romanca 27 de ani, 3 WTA) a invins-o, joi, pe australianca Ashleigh Barty 23 de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )