Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep s-a calificat in semifinalele de la Roland Garros, dupa o revenire spectaculoasa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Simona Halep s-a calificat in semifinalele de la Roland Garros, dupa o revenire spectaculoasa

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat spectaculos in semifinalele turneului de la Roland Garros, dupa ce a intors soarta unei partide ce parea pierduta, la scorul de 6-3, 5-1, pentru adversara ei, ucraineanca Elina Svitolina, locul 6 WTA si cap de serie numarul 5. continuă pe Ziarul Bursa

Halep, in sferturi la Roland Garros, dupa victoria categorica in fata lui Suarez Navarro

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe Suarez Navarro cu 6-1, 6-1. Halep, locul 4 WTA, a trecut de Navarro, locul 23 WTA, in doar o ora, informeaza GSP.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele de la Roland Garros, dupa o revenire spectaculoasa

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat spectaculos in semifinalele turneului de la Roland Garros, dupa ce a intors soarta unei partide ce parea pierduta, la scorul de 6-3, 5-1, pentru adversara ei, ucraineanca Elina Svitolina, locul 6 WTA si cap de serie numarul 5.

Cristian Tudor Popescu, dupa calificarea Simonei Halep in sferturi la Roland Garros. Este foarte important sa nu se imbete cu apa rece

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu face o analiza a parcursului Simonei Halep la Roland Garros, dupa calificare sa in sferturile competitiei. Este foarte important ca Simona sa nu se imbete cu.

Simona Halep s-a calificat in semnifinala turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe Elina Svitolina: Am fost putin norocoasa, nu stiu cum am reusit sa revin

Pentru prima data dupa 2014, tenismena din Romania joaca din nou, astazi, in sferturile de finala ale turneului de la Paris.

Simona Halep s-a calificat in semnifinala turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe Elina Svitolina

Pentru prima data dupa 2014, tenismena din Romania joaca din nou, astazi, in sferturile de finala ale turneului de la Paris.

Halep la French Open: Simona deschide ziua a 9-a la Roland Garros. S-a stabilit ora meciului de luni

Simona Halep 4 WTA) va juca, luni, in optimile turneului, urmand sa o intalneasca pe Carla Suarez Navarro Spania, 23 WTA) o adversara in fata careia are sase victorii si sase infrangeri, toate esecurile venind pe zgura.

Coincidenta care ne da sperante. Simona Halep se afla in situatia din 2014, de la Roland Garros

Simona va juca azi, de la ora 15. 00, contra ucrainiencei Elina Svitolina, o adversara in fata careia a pierdut ultimul meci, disputat la Roma, acum doua saptamani.

Criza Simonei Halep a adus bani celor mai curajosi pariori

Simona Halep s-a calificat in semifinalele de la Roland Garros intr-o maniera entuziasmanta. Momentele dificile, in care s-a aflat la un pas de eliminare, au adus castiguri unor pariori extrem de curajosi si inspirati, pesite-ul de pariuri online Betano. com.

Cum s-a calificat Simona Halep in sferturile de finala |CORESPONDENTA DE LA ROLAND GARROS

20 de grade. O vreme perfecta pentru tenis. Vint usor si placut, din cand cand soarele se mai ascunde printre nori. Pe culoarul spre teren, Simona Halep asculta muzica la casti. Navarro face scurte alergari.

SIMONA HALEP-ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO ONLINE STREAM LIVE. Halep e favorita in SIMONA HALEP-ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO ONLINE STREAM LIVE

SIMONA HALEP-ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO ONLINE STREAM LIVEJucatoarea romana de tenis Simona Halep a ajuns in sferturile turneului de la Roland Garros dupa ce a spulberat-o pe.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )