Libnet.ro
UNICEF

23:00

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Wimbledon

Online Sport Online Sport,
Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Wimbledon

Sortii nu au fost prea blanzi cu Simona Halep, jucatoare care va avea parte de un debut de foc la editia din acest an a turneului de la Wimbledon care debuteaza pe 27 iunie la Londra. continuă pe Online Sport

VIDEO Interviu cu Simona Halep: care e visul romancei pentru Wimbledon

Simona Halep a vorbit despre planul ei la Wimbledon. Al treilea Grand Slam al anului incepe luni pe iarba de la Londra.

Totul despre Wimbledon 2016: la ce sa ne asteptam de la Simona Halep pe iarba londoneza? Azi e tragerea la sorti

Prestigioasa competitie de la Londra incepe luni, cu Simona Halep a cincea pretendenta la coroana. Aflat sub patronajul regal, turneul are un cod strict de vestimentatie si cateva obiceiuri incantatoare.

Simona Halep viseaza la o noua semifinala la Wimbledon

Aflata in linie dreapta cu pregatirea participarii la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Slem al anului, jucatoarea Simona Halep se gandeste la o noua performanta pe iarba de la All England Tennis Crocket Club.

FOTO Simona Halep a impresionat la petrecerea jucatoarelor de la Wimbledon. Cu ce tinuta i-a dat gata pe englezi

Simona Halep a facut senzatie aseara la petrecerea jucatoarelor de la Wimbledon, turneu care va incepe saptamana viitoare.

VIDEO. Simona Halep se pregateste pentru Wimbledon. Cum comenteaza WTA

Jucatoarea Simona Halep, locul 5 WTA, este a cincea favorita, iar Irina-Camelia Begu, locul 27, este cap de serie numarul 26 la turneul de Grand Slam de la Wimbledon, care va incepe luni, 27 iunie.

Wimbledon 2016: Simona Halep, cap de serie numarul 5 - Lista favoritilor

Organizatorii de la Wimbledon al treilea turneu de Grand Slam al anului) au anuntat lista capilor de serie. Pe tabloul feminin, Simona Halep este cap de serie numarul cinci, in timp ce Irina Camelia Begu este favorita numarul 26. La masculin, primii trei favoriti sunt: Novak Djokovic, Andy Murray si Roger Federer.

Simona Halep inainte de Wimbledon: Vreau o noua semifinala

Jucatoarea de tenis, Simona Halep, se pregateste pentru al treilea turneu de Grand Slam al anului, cel de la Wimbledon. intre antrenamente, aceasta si-a facut timp pentru a acorda un interviu jurnalistilor de.

Sorana Cirstea si Simona Halep au atras toate privirile la petrecerea de dinainte de Wimbledon. Cat de sexy au putut fi tenismenele (FOTO)

Inca putin pana la urmatorul mare turneu al anului, cel de la Wimbledon, iar WTA a organizat petrecerea de dinaintea jocului, asa cum are loc de fiecare data. Romancele noastre ne-au.

Ion Tiriac explica de ce crede atat de mult in Simona Halep

Ion Tiriac n-a ascuns niciodata ca este unul dintre cei mai infocati sustinatori ai Simonei Halep, pe care de altfel, o si sprijina profesional.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )