Libnet.ro
UNICEF

21:00

Simona Halep si-a aflat primul adversar de la US Open. Romanca a scapat si de Maria Sarapova in drumul spre finala

Adevărul Adevărul,
Simona Halep si-a aflat primul adversar de la US Open. Romanca a scapat si de Maria Sarapova in drumul spre finala

Romancele si-au aflat adversarele din primul tur de la US Open, iar vestea imbucuratoare este ca Simona Halep are un traseu destul de usor spre fazele superioare. continuă pe Adevărul

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la US Open

Joi a avut loc tragerea la sorti a tablourilor de concurs de la US Open, iar a 2-a favorita, Simona Halep, a aflat cu cine va juca in primul tur.

US Open: Simona Halep o intalneste pe Marina Erakovic in primul tur

Simona Halep, locul 2 WTA si a doua favorita, o va intalni pe neo-zeelandeza Marina Erakovic, numarul 99 mondial, in primul tur la US Open, al patrulea Grand Slam al anului, conform tragerii la sorti ce a avut loc joi, anunta Mediafax. Halep si Erakovic nu au mai fost adversare pana in prezent.

Simona Halep a decis sa faca o schimbare majora la US Open. Jucatoarea noastra incearca ceva total nou pentru cariera ei

Simona Halep n-a reusit pana acum sa castige niciun Grand Slem si are o ultima sansa in 2015, la US Open, turneu care incepe saptamana viitoare.

Cat va castiga Simona Halep la US Open

Simona Halep se pregateste pentru turneul US Open, unde are sansa sa castige cea mai mare suma de pana acum. Iata cat se preconizeaza ca ar incasa, daca va castiga Marele Slem.

Sondaj WTA: Simona Halep, vazuta campioana la US Open in proportie de 30%

Simona Halep este vazuta campioana la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, de peste 30 la suta dintre participantii la un vot pe site-ul oficial al WTA. Vizitatorii site-ului WTA au fost intrebati in.

Schimbare de look pentru Simona Halep. Cum va aparea sportiva la US Open

Simona Halep se pregateste pentru ultimul turneu de Mare Slem al anului, US OPEN. Ea vine dupa doua finale consecutive jucate in luna august si cauta sa isi ia revansa in fata Serenei Williams. Pana sa.

Simona Halep, vazuta cu sanse mari la castigarea US Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 2 WTA, este vazut campioana la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, de peste 30 la suta dintre participantii la un vot pe site-ul.

Simona Halep, favorita oamenilor pentru titlul de la US Open

Peste 30 la suta din participatii la un vot de pe site-ul WTA considera ca Simona Halep, locul doi WTA, va castiga turneul US Open, ultimul Grand Slam al anului.

Simona Halep, cap de serie numarul 2 la US Open

Jucatoarea Simona Halep a fost desemnata cap de serie numarul 2 la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului care debuteaza pe 31 august la New York.

Simona Halep, cap de serie numarul 2 la US Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a fost desemnata, luni, cap de serie numarul 2 la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, in timp ce Irina-Camelia Begu, locul 28 WTA, va fi favorita 28,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )