Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, vazuta cu sanse mari la castigarea US Open

Antena3 Antena3,
Simona Halep, vazuta cu sanse mari la castigarea US Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 2 WTA, este vazut campioana la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, de peste 30 la suta dintre participantii la un vot pe site-ul. continuă pe Antena3

Sondaj WTA: Simona Halep, vazuta campioana la US Open in proportie de 30%

Simona Halep este vazuta campioana la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, de peste 30 la suta dintre participantii la un vot pe site-ul oficial al WTA. Vizitatorii site-ului WTA au fost intrebati in.

Simona Halep s-a retras de la Connecticut Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, s-a retras de la Connecticut Open, din cauza unei accidentari la coapsa stanga, dupa ce a disputat, duminica, finala turneului de la Cincinnati, pierduta in fata americancei Serena Williams, locul 1 WTA.

Simona Halep a decis sa faca o schimbare majora la US Open. Jucatoarea noastra incearca ceva total nou pentru cariera ei

Simona Halep n-a reusit pana acum sa castige niciun Grand Slem si are o ultima sansa in 2015, la US Open, turneu care incepe saptamana viitoare.

Simona Halep, cap de serie numarul 2 la US Open

Jucatoarea Simona Halep a fost desemnata cap de serie numarul 2 la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului care debuteaza pe 31 august la New York.

Simona Halep, cap de serie numarul 2 la US Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a fost desemnata, luni, cap de serie numarul 2 la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, in timp ce Irina-Camelia Begu, locul 28 WTA, va fi favorita 28,.

Simona Halep s-a retras de la Connecticut Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, s-a retras de la Connecticut Open, din cauza unei accidentari la coapsa stanga, dupa ce a disputat, duminica, finala turneului de la Cincinnati, pierduta in fata americancei Serena Williams, locul 1 WTA, potrivit Mediafax.

Simona Halep s-a retras de la Connecticut Open. Ce probleme a acuzat sportiva

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a precizat ca s-a retras de la Connecticut Open, din cauza unei accidentari la coapsa stanga.

Simona Halep s-a retras de la Connecticut Open din cauza unei accidentari

Jucatoarea de tenis Simona Halep s-a retras de la Connecticut Open, din cauza unei accidentari la coapsa stanga, dupa ce a disputat duminica finala turneului de la Cincinnati. imi pare foarte rau ca trebuie sa.

Simona Halep, favorita oamenilor pentru titlul de la US Open

Peste 30 la suta din participatii la un vot de pe site-ul WTA considera ca Simona Halep, locul doi WTA, va castiga turneul US Open, ultimul Grand Slam al anului.

Simona Halep revine pe locul 2 in clasamentul WTA

Jucatoarea Simona Halep, finalista la Cincinnati, revine pe locul 2 in clasamentul WTA, cu 6. 130 de puncte, conform ierarhiei ce a fost data publicitatii luni, informeaza site-ul wtatennis. com. Simona Halep,.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )