Libnet.ro
UNICEF

06:00

Simona Halep vs Sloane Stephens (dupa ora 15:30)

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep vs Sloane Stephens (dupa ora 15:30)

Simona Halep favorita patru) va lupta pentru un loc in sferturile turneului de Grand Slam de la Roland Garros cu Sloane Stephens cap de serie numarul 15). Sportiva din SUA conduce in intalnirile directe cu 2-1. Meciul va fi in direct pe Eurosport 2 si LiveText pe HotNews. ro dupa ora 15:30. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Simona Halep vs Sloane Stephens 6-4, 6-3/ In premiera in sferturile de finala

Simona Halep favorita patru) a obtinut, luni, calificarea in sferturile de finala ale turneului de Grand Slam de la Roland Garros, aceasta fiind cea mai buna performanta a jucatoarei noastre pe zgura pariziana. Simona a trecut in doua seturi de Sloane Stephens cap de serie numarul 15), scor 6-4, 6-3.

LIVE Roland Garros: Simona Halep - Sloane Stephens 4-3, in optimi

Simona Halep, cap de serie numarul 4, joaca luni, dupa ora 16. 00, cu americanca Sloane Stephens, favorita numarul 15, in optimile turneului de grand slam Roland Garros.

LIVE Simona Halep in optimi la Roland Garros (luni, 15:30)

Simona Halep joaca luni in optimile de finala de la Roland Garros, dupa ira 15:30, pe terenul central Philippe Chatrier, contra americancei Sloane Stephens numarul 19 mondial).

LIVE Simona Halep in optimi la Roland Garros (azi, dupa 15:30)

Simona Halep joaca luni in optimile de finala de la Roland Garros, dupa ora 15:30, pe terenul central Philippe Chatrier, contra americancei Sloane Stephens numarul 19 mondial).

Simona Halep, prima declaratie dupa calificarea in optimi la Roland Garros. increderea, la cote tot mai mari

Simona Halep s-a calificat, sambata, in premiera, in optimile de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului. Romanca este in acest moment cel mai bine clasata jucatoare din topul mondial care a mai ramas in cursa pentru titlul de la Openul Francez.

Dominic Jeske, un maestru al bucatariei, la Adevarul Live de la ora 15.30

Astazi, de la ora 15. 30, invitat la Adevarul Live este Chef Dominic Jeske, un renumit bucatar german, castigator al stelei Michelin, ne impartaseste mici secrete ale bucatariei internationale.

Asteptam o lectie de tenis a Simonei Halep, azi cu cea de-a doua Serena Williams. Presa americana o insulta pe Halep (Cota 1,35 Sportingbet)

Presa americana de astazi ii da foarte multa atentie jucatoarei lor, Sloane Stephens, care o intalneste pe Simona Halep din optimile de finala de la Roland Garros. Insa, din punctul nostru de vedere, Halep ii va da o lectie de tenis americancei. In plus, unele remarci din presa americana de astazi nu isi au pur si simplu locul. Meciul este live dupa ora 15:30.

LIVE Simona Halep in optimi la Roland Garros (azi, dupa 16:00)

Simona Halep joaca luni in optimile de finala de la Roland Garros, dupa ora 16:00, pe terenul central Philippe Chatrier, contra americancei Sloane Stephens numarul 19 mondial). FORUM: Roland Garros-ul se comenteaza aici peste 1. 000 de mesaje) .

Roland Garros: Simona Halep, calificata in sferturi, dupa 6-4, 6-3 cu Stephens

Simona Halep s-a calificat, in premiera, in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros dupa ce a invins-o cu 6-4, 6-3 pe Sloane Stephens din Statele Unite ale Americii. in sferturi, Halep o va intalni pe castigatoarea meciului dintre Svetlana Kuznetsova- Lucie Safarova.

LIVE Simona Halep in turul 3 la Roland Garros (sambata, cu Maria-Teresa Torro-Flor)

Simona Halep joaca sambata in turul 3 16-imi de finala) la Roland Garros, contra jucatoarei Maria-Teresa Torro-Flor Spania, 22 de ani, loc 5 WTA). Meciul este live text pe onlinesport. ro, iar ora o vom anunta vineri seara cand se face publica la Openul Frantei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )