Libnet.ro
UNICEF

06:30

Simona Halep, sponsorizare de top pentru o competitie de nisa din Romania. Ce suma a donat fostul numar 1 WTA

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, sponsorizare de top pentru o competitie de nisa din Romania. Ce suma a donat fostul numar 1 WTA

Prin intermediul propriei fundatii, Simona Halep a donat 30. 000 de euro pentru Cupa Irina Deleanu, o competitie de gimnastica ritmica. continuă pe Adevărul

DigiSport: Simona Halep, donatie impresionanta catre o competitie de traditie din Romania

Simona Halep a donat o suma importanta de bani prin intermediul fundatiei sale catre Cupa Irina Deleanu, o intrecere de traditie in tara noastra.

Simona Halep joaca azi pentru un loc in semifinale la Miami. La ce ora se confruntarea cu Qiang Wang

Simona Halep, numarul 3 mondial, o intalneste pe chinezoaica Qiag Wang 18 WTA), in sferturile de finala ale turneului de la Miami.

CSM Bucuresti o curteaza pe Simona Halep: Cum ar putea deveni colege cele mai importante sportive din Romania mileniului 3

Simona Halep este pe cale sa redevina prima tenismena a lumii, cu conditia sa o invinga pe Karolina Pliskova 7 WTA), in semifinalele turneului de la Miami. Acestea fiind spuse, Gabriela Gabriela Szabo,.

Simona Halep, inainte de meciul cu Pliskova: Nu am crezut ca voi fi din nou atat de aproape de numarul 1, atat de repede

Jucatoarea Simona Halep a declarat, in conferinta de presa de dupa meciul cu Qiang Wang, din sferturile Miami Open, ca nu a crezut ca va ajunge in situatia de a reveni pe primul loc WTA atat de repede. Ea a vorbit si despre faptul ca a avut o atitudine negativa in setul doi, dar a putut intoarce situatia si sa priveasca pozitiv lucrurile. Halep i-a multumit fostului sau antrenor, Darren Cahill, pentru ca a ajutat-o sa nu mai fie negativa la meciuri.

Simona Halep si averea din tenis. Cati bani va primi daca va castiga turneul de la Miami

Simona Halep a strans o avere impresionanta din tenis. Constanteanca are in conturi aproape 30 de milioane de euro pe care i-a strans doar din sport, la care se adauga si banii obtinuti din afacerile personale. in plus, Simona castiga sume frumoase si din contractele de publicitate. Sportiva romanca are in palmares 18 trofee castigate [] .

Simona Halep si averea din tenis. Cati bani primeste daca va castiga turneul de la Miami

Simona Halep a strans o avere impresionanta din tenis. Constanteanca are in conturi aproape 30 de milioane de euro pe care i-a strans doar din sport, la care se adauga si banii obtinuti din afacerile personale. in plus, Simona castiga sume frumoase si din contractele de publicitate. Sportiva romanca are in palmares 18 trofee castigate [] .

Simona Halep, festivalul nervilor, lupta imaginara cu propria-i loja si calificarea in semifinalele de la Miami (6-4, 7-5 cu Qiang Wang)

Intr-un moment in care conducea pe tabela 4-3 in primul set, dar tocmai isi pierduse serviciul), Simona Halep si-a varsat nervii pe baietii din loja ei, ducand apoi un razboi imaginar cu acestia. Nervii au fost aproape sa o coste pierderea setului al doilea a fost condusa cu 5-1). A reusit sa produca o noua revenire incredibila si sa castige mansa cu 7-5. Halep trece de Qiang Wang 18 WTA), se califica in semifinalele de la Miami a egalat cea mai buna performanta la aceasta competitie) si este in grafic pentru revenirea pe locul 1 in lume.

VIDEO Simona Halep, festivalul nervilor, lupta imaginara cu propria-i loja si calificarea in semifinalele de la Miami (6-4, 7-5 cu Qiang Wang)

Intr-un moment in care conducea pe tabela 4-3 in primul set, dar tocmai isi pierduse serviciul), Simona Halep si-a varsat nervii pe baietii din loja ei, ducand apoi un razboi imaginar cu acestia. Nervii au fost aproape sa o coste pierderea setului al doilea a fost condusa cu 5-1). A reusit sa produca o noua revenire incredibila si sa castige mansa cu 7-5. Halep a trecut de Qiang Wang 18 WTA), s-a calificat in semifinalele de la Miami a egalat cea mai buna performanta la aceasta competitie) si este in grafic pentru revenirea pe locul 1 in lume.

WTA Madrid 2019: Simona Halep si Mihaela Buzarnescu, pe tabloul principal al competitiei de categorie Premier Mandatory

Simona Halep si Mihaela Buzarnescu se afla pe lista ce 51 de jucatoare care au prezenta garantata la editia din acest an a turneului Madrid Open, competitie de categorie Premier Mandatory care se va desfasura in perioada 4-11 mai, informeaza madrid-open. com.

Cand revine Simona Halep pe teren, program aprilie - mai

Simona Halep a fost eliminata de la Miami si va avea aproape o luna de pauza, inainte de a reveni pe terenul de tenis. Insa, dupa revenire urmeaza o perioada de top, cu turnee foarte puternice.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )