Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep e in turul III la Toronto. Cand are loc urmatoarea ei partida si care este bilantul intalnirilor directe cu viitoarea ei adversara

Adevărul Adevărul,
Simona Halep e in turul III la Toronto. Cand are loc urmatoarea ei partida si care este bilantul intalnirilor directe cu viitoarea ei adversara

Simona Halep a invins-o pe Magdalena Rybarikova in primul ei meci disputat la turneul de la Toronto si s-a calificat in turul al treilea. continuă pe Adevărul

Simona Halep debuteaza la Toronto. S-a anuntat ora meciului pe care il va juca impotriva slovacei Magdalena Rybarikova

Simona Halep este singura jucatoare din Romania ramasa pe tabloul principal al turneului care se desfasoara la Toronto.

Simona Halep, victorie muncita in turul 2 la Toronto

Jucatoarea Simona Halep a avut o misiune dificila, miercuri noapte, in primul ei meci la Rogers Cup de la Toronto, turneu de 2. 7 milioane de dolari unde este favorita numarul doi.

VIDEO Punct fabulos reusit de Simona Halep, care a ridicat publicul in picioare. Rezumatul meciului cu Magdalena Rybarikova, de la Toronto

Simona Halep n-a avut mari probleme in a trece de slovaca Magdalena Rybarikova, in meciul jucat azi noapte in turul al doilea la Toronto.

Simona Halep a dezvaluit cu cine ar vrea sa joace la turneul de la Toronto: A treia oara sper sa fie cu noroc!

Simona Halep va intra direct in turul al doilea al turneului de la Toronto, deoarece fiind printre favorite a avut bye in runda inagurala.

LIVE Simona Halep cu Barbora Strycova in optimi la Toronto (dupa 21:00)

Jucatoarea Simona Halep o intalneste joi seara, dupa ora 21:00, pe cehoaica Barbora Strycova pentru un loc in sferturi la Toronto.

LIVE Simona Halep cu Barbora Strycova in optimi la Toronto

Jucatoarea Simona Halep o intalneste joi seara, dupa ora 21:00, pe cehoaica Barbora Strycova pentru un loc in sferturi la Toronto.

Rogers Cup: Partida dintre Simona Halep si Magdalena Rybarikova se va disputa in noaptea de miercuri spre joi

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va infrunta, in noaptea de miercuri spre joi, la ora 02. 00 ora Romaniei), pe Magdalena Rybarikova Slovacia), locul 33 WTA, in turul secund al turneului Rogers Cup Toronto).

SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE. O noua provocare pentru Halep la Toronto

Simona Halep o va infrunta pe cehoaica Barbora Strycova 31 ani, 26 WTA) in optimile turnelului de la Toronto,dotat cu premii totale de 2.

SIMONA HALEP-MAGDALENA RYBARIKOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Meci greu pentru Halep la Toronto

Prima adversara la turneul WTA de la Toronto, dotat cu premii totale de 2. 389 dolari, a romancei Simona Halep, numarul 2 mondial, va fi jucatoarea.

Adevarul Live: Simona Halep, sansa uriasa pentru locul unu!

Simona Halep incepe maine asaltul la Toronto, unde are de aparat trofeul cucerit anul trecut . Romanca se lupta cu Pliskova si Angelique Kerber pentru locul unu mondial .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )