Libnet.ro
UNICEF

07:15

Simona Halep, victorie fara emotii in primul meci al turneului de la Washington: Cine este urmatoarea adversara a romancei

B1 B1,
Simona Halep, victorie fara emotii in primul meci al turneului de la Washington: Cine este urmatoarea adversara a romancei

Simona Halep 2 WTA) a invins-o pe Sloane Stephens 957 WTA) in primul tur al turneului WTA de la Washington, informeaza gsp. ro. Romanca a trecut de tenismena din SUA cu scorul de 7-63),. continuă pe B1

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului WTA de la Washington

Ucatoarea romana de tenis Simona Halep, principala favorita, s-a calificat, marti, in optimile de finala ale turneului WTA de la Washington, dotat cu premii totale de 226. 750 dolari.

Simona Halep s-a indepartat de primul loc in clasamentul mondial. Cate puncte o despart acum de Karolina Pliskova

Simona Halep se mentine pe locul 2 WTA, dar din cauza schimbarii programului fata de anul trecut, s-a indepartat de prima pozitie.

Simona Halep, despre partida cu Sloane Stephens: Nu a fost rau pentru primul tur si primul meci pe hard

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, a declarat ca meciul cu Sloane Stephens a fost greu, dar se bucura pentru victorie, apreciind ca pentru primul meci pe hard nu a fost rau, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Simona Halep a invins-o pe Sloane Stephens in primul tur la Washington

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul unu, a invins-o, ieri, cu scorul de 7-6 3), 6-0, pe americanca Sloane Stephens, locul 957 WTA, calificandu-se in turul al doilea al turneului de categorie WTA de la Washington.

Simona Halep a invins-o pe Sloane Stephens, scor 7-6, 6-0, in primul tur la Washington

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, a invins-o, marti, cu scorul de 7-6 3), 6-0, pe americanca Sloane Stephens, locul 957 WTA, calificandu-se in turul al doilea al turneului de categorie WTA de la Washington.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Washington

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, principala favorita, s-a calificat, marti, in optimile de finala ale turneului WTA de la Washington, dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, dupa ce a dispus.

Simona Halep va juca, marti, la turneul de la Washington, intr-o competitie de categorie inferioara

Tenismena Simona Halep, locul doi in WTA, va juca, marti seara, in prima mansa a turneului de la Washington, in compania lui Sloane Stephens.

LIVE Simona Halep cu Sloane Stephens in primul tur la Washington (20:50)

Simona Halep revine in circuitul WTA la turneul de la Washington, unde jucatoarea din Romania face figura de principala favorita.

LIVE Simona Halep cu Sloane Stephens in primul tur la Washington

Simona Halep revine in circuitul WTA la turneul de la Washington, unde jucatoarea din Romania face figura de principala favorita.

Asa am trait Simona Halep cu Sloane Stephens in primul tur la Washington

Simona Halep a revenit in circuitul WTA la turneul de la Washington, unde jucatoarea din Romania face figura de principala favorita. Meciul cu Sloane Stephens din primul tur a fost live text in aceasta pagina.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )