Libnet.ro
UNICEF

17:15

Simona Halep a invins-o pe Sloane Stephens, scor 7-6, 6-0, in primul tur la Washington

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep a invins-o pe Sloane Stephens, scor 7-6, 6-0, in primul tur la Washington

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, a invins-o, marti, cu scorul de 7-6 3), 6-0, pe americanca Sloane Stephens, locul 957 WTA, calificandu-se in turul al doilea al turneului de categorie WTA de la Washington. continuă pe Hotnews

Asa am trait Simona Halep cu Sloane Stephens in primul tur la Washington

Simona Halep a revenit in circuitul WTA la turneul de la Washington, unde jucatoarea din Romania face figura de principala favorita. Meciul cu Sloane Stephens din primul tur a fost live text in aceasta pagina.

LIVE Simona Halep cu Sloane Stephens in primul tur la Washington (20:50)

Simona Halep revine in circuitul WTA la turneul de la Washington, unde jucatoarea din Romania face figura de principala favorita.

LIVE Simona Halep cu Sloane Stephens in primul tur la Washington

Simona Halep revine in circuitul WTA la turneul de la Washington, unde jucatoarea din Romania face figura de principala favorita.

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS LIVE de la Washington. ONLINE VIDEO STREAM

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS LIVE de la Washington. Organizatorii de laWashingtonau anuntat ora de incepere a partidei dintreSimona HalepsiSloane.

Cand e programat primul meci al Simonei Halep in turneul de la Washington. De ce nu ar trebui ea sa aiba probleme contra americancei Sloane Stephens

Simona Halep va juca in turul intai al turneului de la Washington, unde o va intalni pe americanca Sloane Stephens.

WTA Washington: Sloane Stephens, adversara Simonei Halep in primul tur

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, si-a aflat adversara din prima runda a turneului de la Washington, dotat cu premii in valoare totala de 226. 750 de dolari. Halep o va intalni pe americanca Sloane Stephens, fosta numar 11 mondial.

Simona Halep va juca, marti, la turneul de la Washington, intr-o competitie de categorie inferioara

Tenismena Simona Halep, locul doi in WTA, va juca, marti seara, in prima mansa a turneului de la Washington, in compania lui Sloane Stephens.

Cu cine va juca Simona Halep in primul tur al turneului WTA de la Washington

Simona Halep, principala favorita a turneului WTA de la Washington Statele Unite ale Americii) si numarul 2 WTA, posesoarea unui wild card, o va infrunta luni, in primul tur, pe americanca Sloane Stephens, locul 926 WTA, o alta posesoare de wild card .

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului WTA de la Washington

Ucatoarea romana de tenis Simona Halep, principala favorita, s-a calificat, marti, in optimile de finala ale turneului WTA de la Washington, dotat cu premii totale de 226. 750 dolari.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Washington

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, principala favorita, s-a calificat, marti, in optimile de finala ale turneului WTA de la Washington, dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, dupa ce a dispus.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )