Libnet.ro
UNICEF

14:15

Simona Halep: Nu am vorbit cu Irina dupa meci

Online Sport Online Sport,
Simona Halep: Nu am vorbit cu Irina dupa meci

Extrem de rece strangerea de mana de la finalul meciului intre Simona Halep si Irina Begu. Am observat-o cu totii, iar la conferinta de presa Halep a detaliat. continuă pe Online Sport

CTP, despre meciul dintre Simona Halep si Irina Begu din sferturile turneului de la Madrid: Vor iesi niste scantei superbe

Cristian Tudor Popescu a vorbit despre viitorul meci dintre jucatoarele romance de tenis Simona Halep si Irina Begu din cadrul sferturilor turneului de la Madrid, afirmand ca partida va fi una foarte.

Tensiuni intre Simona Halep si Irina Begu in timpul meciului direct/ Begu: Sa fie primit daca ea a spus ca mi-a lasat setul doi.../ Ce spune Halep

Intre Simona Halep si Irina Begu s-a creat o stare de tensiune, dupa ce prima s-a plans in timpul meciului direct ca antrenorii adversarei dau indicatii in timpul partidei, desi regulamentul o interzice, scrie Mediafax. Simona Halep s-a impus cu 6-3, 0-6, 6-1 si s-a calificat in semifinalele turneului de la Madrid.

WTA Madrid: Simona Halep vs Timea Bacsinszky 6-2, 6-3/ A invatat din greselile trecutului - Urmeaza duelul cu Irina Camelia Begu

Simona Halep 7 WTA) a dominat partida cu Timea Bacsinszky 15 WTA), sportiva nascuta la Constanta impunandu-se dupa o ora si 12 minute de joc, scor 6-2, 6-3. In urma acestui succes, Halep a obtinut calificarea in sferturile turneului Premier Mandatory de la Madrid, acolo unde o va intalni pe. Irina Camelia Begu 34 WTA). Un lucru e sigur, Romania are o semifinalista la Caja Magica.

Madrid Open: s-a stabilit ora partidei dintre Simona Halep si Irina Begu

Simona Halep si Irina Begu se vor intalni in sferturile de finala ale turneului de la Madrid. Meciul va avea loc joi, in direct pe DolceSport 2.

LIVETEXT Simona Halep - Irina Begu, sfertul romanesc de la Madrid Open

Simona Halep si Irina Begu joaca de la ora 15. 00 in sferturile de finala de la Madrid, in singurul meci pe care-l vor urmari fara emotii: vom avea o romanca in semifinale cu siguranta.

Sfert de finala romanesc la Madrid. Simona Halep o va intalni pe Irina Begu (joi, 15:00)

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala la Madrid, turneul WTA Premier Mandatory unde in 2014 a disputat finala cu Maria Sharapova. Pentru un loc in semifinale o va intalni pe Irina Begu intr-un meci care va fi live text aici pe onlinesport. ro, joi, de la ora 15:00.

Sfert de finala romanesc la Madrid. Simona Halep o va intalni pe Irina Begu

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala la Madrid, turneul WTA Premier Mandatory unde in 2014 a disputat finala cu Maria Sharapova. Pentru un loc in semifinale o va intalni pe Irina Begu intr-un meci care va fi live text aici pe onlinesport. ro .

Madrid Open: Simona Halep a devenit mare favorita la castigarea turneului! E ca Alba ca Zapada si cei sapte pitici

Simona Halep si Irina Begu vor juca azi in sferturile de finala ale Madrid Open. Halep e singura jucatoare din Top 10 ramasa in competitie.

Simona Halep a scapat de presiune la Madrid: Sunt libera

Jucatoarea Simona Halep a declarat dupa calificarea in turul 3 la Madrid ca evolueaza cu mai multa relaxare in absenta presiunii punctelor de aparat in clasamentul mondial.

Meci spectacol la Madrid. Simona Halep s-a calificat in semifinale, dupa ce a invins-o pe Irina Begu in trei seturi

Simona Halep a castigat duelul romanesc cu Irina Begu, invingandu-o in trei seturi, scor 6-3, 0-6, 6-1. Primul set a fost castigat de Simona Halep cu 6-3, moment in care.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )