Libnet.ro
UNICEF

16:15

Meci spectacol la Madrid. Simona Halep s-a calificat in semifinale, dupa ce a invins-o pe Irina Begu in trei seturi

B1 B1,
Meci spectacol la Madrid. Simona Halep s-a calificat in semifinale, dupa ce a invins-o pe Irina Begu in trei seturi

Simona Halep a castigat duelul romanesc cu Irina Begu, invingandu-o in trei seturi, scor 6-3, 0-6, 6-1. Primul set a fost castigat de Simona Halep cu 6-3, moment in care. continuă pe B1

Turneul de la Madrid: Simona Halep s-a calificat in optimile de finala

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, marti, in optimile de finala ale turneului WTA Premier de la Madrid. Ea a invins-o pe jucatoarea italiana Karina Knapp, cu 6-1, 6-1, intr-un meci din runda a doua.

Sfert de finala romanesc la Madrid. Simona Halep o va intalni pe Irina Begu (joi, 15:00)

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala la Madrid, turneul WTA Premier Mandatory unde in 2014 a disputat finala cu Maria Sharapova. Pentru un loc in semifinale o va intalni pe Irina Begu intr-un meci care va fi live text aici pe onlinesport. ro, joi, de la ora 15:00.

Sfert de finala romanesc la Madrid. Simona Halep o va intalni pe Irina Begu

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala la Madrid, turneul WTA Premier Mandatory unde in 2014 a disputat finala cu Maria Sharapova. Pentru un loc in semifinale o va intalni pe Irina Begu intr-un meci care va fi live text aici pe onlinesport. ro .

TENIS: Simona Halep s-a calificat in semifinale, la Madrid, dupa un meci de poveste cu Irina Begu

Halep a reusit sa castige un meci dramatic cu Irina Begu si s-a calificat in semifinalele turneului de la Madrid, scor 6-3, 0-6, 6-1. Simona s-a impus categoric in primul set, scor 6-3, si putini credeau ca Irina mai poate reveni in set-ul secund.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Madrid dupa ce a invins-o pe Karin Knapp

SimonaHalepRomania, 7 WTA) a jucat impotriva italiencei Karin Knapp, intr-un meci contand pentru turul doi al turneului Premier Mandatory de la Madrid. Halep s-a impus in doua.

Simona Halep s-a calificat lejer in turul al treilea la Madrid, dupa o partida pe care a inchis-o in doar 60 de minute

Simona Halep a deschis ziua pe terenul principal al arenei pe care se desfasoara turneul de la Madrid, unde a intalnit-o pe italianca Karin Knapp.

WTA Madrid: Simona Halep vs Karin Knapp 6-1, 6-1/ Halep, in optimi - Urmeaza duelul cu Bacsinszky sau Makarova

Simona Halep a stat o ora si doua minute pe teren, numarul sapte WTA impunandu-se in doua seturi, scor 6-1, 6-1, in meciul cu Karin Knapp, din Italia, locul 75 WTA. In urma acestui succes, Simona s-a calificat in optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid. Urmeaza pentru sportiva nascuta la Constanta un duel cu Timea Bacsinszky a zecea favorita) sau Ekaterina Makarova 30 WTA).

WTA Madrid: Simona Halep vs Karin Knapp 6-1, 6-1/ Halep, in optimi - Urmeaza duelul cu Timea Bacsinszky

Simona Halep a stat o ora si doua minute pe teren, numarul sapte WTA impunandu-se in doua seturi, scor 6-1, 6-1, in meciul cu Karin Knapp, din Italia, locul 75 WTA. In urma acestui succes, Simona s-a calificat in optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid. Urmeaza pentru sportiva nascuta la Constanta un duel cu Timea Bacsinszky a zecea favorita).

WTA Madrid: Simona Halep vs Timea Bacsinszky 6-2, 6-3/ A invatat din greselile trecutului - Urmeaza duelul cu Irina Camelia Begu

Simona Halep 7 WTA) a dominat partida cu Timea Bacsinszky 15 WTA), sportiva nascuta la Constanta impunandu-se dupa o ora si 12 minute de joc, scor 6-2, 6-3. In urma acestui succes, Halep a obtinut calificarea in sferturile turneului Premier Mandatory de la Madrid, acolo unde o va intalni pe. Irina Camelia Begu 34 WTA). Un lucru e sigur, Romania are o semifinalista la Caja Magica.

WTA Madrid Simona Halep a explicat cum a invins-o pe Bacsinszky: Am schimbat tactica

Simona Halep 7 WTA) a invins-o, miercuri, scor 6-2, 6-3, pe Timea Bacsinszky Elvetia, 15 WTA) si se va duela, pentru un loc in semifinalele turneului de la Madrid, cu o alta romanca, Irina Begu, locul 34 in clasamentul WTA, potrivit Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2625 seconds )