Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sindicalistii Romaniafilm incep protestele din cauza degradarii cinematografelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sindicalistii Romaniafilm incep protestele din cauza degradarii cinematografelor

Membrii Sindicatului Liber Romaniafilm se vor afla, de luni, pe perioada nedeterminata, in cinematograful Bucuresti din Capitala, ca sa atraga atentia asupra situatiei dezastruoase in care se afla cinematografele de stat din tara noastra, potrivit unui comunicat al sindicatului trimis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Grupul elvetian Nestle, in alerta maxima din cauza epidemiei de Ebola: Pretul pentru cacao creste din cauza temerilor

Grupul elvetian Nestle se pregateste sa faca fata impactului epidemiei de Ebola din Africa de Vest, in conditiile in care pretul pentru cacao creste din cauza temerilor ca boala ar putea ajunge si in.

Peste 500 de accidente rutiere, produse intr-o singura zi in Moscova din cauza unei reclame sexi

Un numar de 517 accidente rutiere au avut loc la Moscova, intr-o singura zi, din cauza unei reclame sexi cu doi sani dezgoliti si mameloanele acoperite cu o banda albastra pe care se putea citi sloganul Ei.

Suedia, chemata in judecata la Curtea Europeana de Justitie, din cauza legislatiei pariurilor sportive. Urmeaza si Romania?

Comisia Europeana a trimis joi in judecata statul membru UE Suedia la Curtea Europeana de Justitie, din cauza legilor care incalca normele europene in domeniul pariurilor sportive. Suedia fusese atentionata in noiembrie 2013, pe o lista pe care se afla si Romania, insa tara noastra se afla cu un pas in spate fata de tara nordica.

O aeronava Tarom care zbura de la Cluj la Bucuresti s-a intors pe aeroportul clujean din cauza unor probleme tehnice

O aeronava Tarom care a decolat, joi, de pe Aeroportul Avram Iancu din Cluj, cu destinatia Bucuresti, s-a intors pe aeroportul clujean dupa 12 minute, din cauza unor probleme tehnice, informeaza Mediafax.

Cluj: Un avion Tarom care zbura spre Bucuresti s-a intors pe aeroport, din cauza unor probleme tehnice

O aeronava Tarom care a decolat, joi, de pe Aeroportul Avram Iancu din Cluj, cu destinatia Bucuresti, s-a intors pe aeroportul clujean dupa 12 minute, din cauza unor probleme tehnice, relateaza Mediafax.

Cluj: Un avion TAROM a revenit pe aeroport dupa 12 minute de la decolare, din cauza unor probleme tehnice

Un avion TAROM care a decolat joi de pe Aeroportul International Avram Iancu Cluj, cu destinatia Bucuresti, a revenit pe aeroportul clujean din cauza unor probleme tehnice, relateaza Agerpres.

UPDATE Licenta Giga TV, din cauza careia CNA a intrat in atentia DNA, retrasa joi la cererea televiziunii. Administratorul Giga TV spune ca nu a cerut retragerea licentei

Licenta audiovizuala a Giga TV, din cauza careia Consiliul National al Audiovizualului CNA) a intrat in atentia Directiei Nationale Anticoruptie DNA), iar presedintele Laura Georgescu si fostul membru Narcisa Iorga sunt urmarite penal, a fost retrasa, joi, de catre CNA, la cererea televiziunii, anunta Mediafax. UPDATE La doar cateva ore dupa ce CNA a aprobat prin vot ridicarea licentei, administratorul postului, George Harabagiu, a transmis un document prin care anunta ca nu a solicitat retragerea licentei, potrivit Paginademedia. ro. Situatia i-a scandalizat pe membrii CNA.

Cel putin 17 alpinisti au murit in Masivul Himalaya din cauza conditiilor meteo nefavorabile

Cel putin 17 alpinisti, inclusiv occidentali, au murit in ultimele zile in partea nepaleza a Muntilor Himalaya, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, relateaza BBC News. Mai multe grupuri de alpinisti au.

Mercedes-Benz Romania recheama 220 unitati Clasa C, din cauza directiei

Mercedes-Benz Romania recheama in service 220 unitati Clasa C W205) comercializate in Romania, din cauza unor posibile defectiuni la sistemul de directie, a anuntat compania germana.

PANICA in fata Pentagonului, din cauza unei suspiciuni de Ebola

Pasagerii unui autobuz au fost plasati patru ore in carantina dupa ce unei femei revenite recent din Africa i s-a facut rau intr-o parcare din fata sediului Departamentului american al Apararii, la Washington.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )