Libnet.ro
UNICEF

22:15

Sindicatele din educatie, nemultumite de cresterea de salarii propusa de guvern

România Liberă România Liberă,
Sindicatele din educatie, nemultumite de cresterea de salarii propusa de guvern

Premierul Dacian Ciolos a propus sindicatelor din invatamant o crestere a salariilor, in medie, cu 10% din august 2017, argumentand ca nu exista bani pentru majorarea salariilor mai devreme, a declarat, vineri, Anton Hadar, liderul Federatiei Sindicale din invatamantul Superior Alma Mater, la finalul intalnirii de la Palatul Victoria. continuă pe România Liberă

Guvernul vrea pace cu sindicatele din educatie si le asteapta la dialog

Sindicalistii din Educatie sunt asteptati de Guvern la dialog pe tema ordonantei privind salarizarea bugetarilor, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Dan Suciu, citat de Agerpres. El a spus ca Guvernul face apel la solidaritate, pentru a intelege ca in domeniul Sanatatii sunt elemente grave, care trebuie remediate.

Negocierile cu sindicatele din invatamant au esuat: Propunerea lui Dacian Ciolos pentru o crestere salariala medie de 10% din august 2017, refuzata. Proteste asteptate pe 1 iunie

Premierul Dacian Ciolos le-a propus sindicalistilor din invatamant o crestere salariala medie de 10% de la 1 august 2017, dar acestia au respins propunerea si au anuntat ca daca nici marti, cand vor avea loc alte negocieri, nu se va gasi o solutie acceptabila, marsul de protest va avea loc pe 1 iunie, informeaza Mediafax.

Sindicatele din Educatie ameninta cu proteste. Lider sindical: E posibil sa fie boicotate examenele nationale

Sindicalistii din Educatie sunt foarte nemultumiti de proiectul noii ordonante de urgenta privind salarizarea. Acestia ameninta cu greva si sustin ca sunt sanse ca examenele nationale programate in perioada urmatoare, respectiv Capacitatea si Bacalaureatul, sa fie boicotate.

Sindicatele din invatamat ameninta cu protestele. Simion Hancescu: Vom organiza un mars la 1 iunie

Simion Hancescu, presedintele sindicatelor din Educatie a declarat, miercuri, ca sindicalistii vor organiza un mars de protest, la 1 iunie, in Bucuresti. Decizia profesorilor vine ca urmare a propunerii Guvernului privind salarizarea. Bugetul de salarizare este de 69 de milioane de lei pentru un an.

Invitatia la dialog este deschisa pentru sindicalistii din educatie

Sindicalistii din Educatie sunt asteptati de Guvern la dialog pe tema ordonantei privind salarizarea bugetarilor, a declarat astazi purtatorul de cuvant al Executivului, Dan Suciu.

Ministrul Muncii: Problema celor din Educatie nu e ca nu castiga, ci ca cei de la Sanatate castiga mai mult

Sindicalistii din educatie s-au infierbantat putin si au iesit din sala inainte de incheierea discutiilor, nemultumiti ca nu beneficiaza de o grila de salarizare precum.

Lider sindical din Educatie, dupa negocierile de la ministerul Muncii: Ne asteptam la o lege a salarizarii care sa creeze un orizont pentru oamenii din sistem. Aceasta OUG este, pentru noi, nula (VIDEO)

Sindicalistii din Educatie au iesit nemultumiti de la negocierile purtate la ministerul Muncii pe tema ordonantei de urgenta privind salarizarea bugetarilor. Simion Hancescu, presedinte al Federatiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )