Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ministrul Muncii: Problema celor din Educatie nu e ca nu castiga, ci ca cei de la Sanatate castiga mai mult

Antena3 Antena3,
Ministrul Muncii: Problema celor din Educatie nu e ca nu castiga, ci ca cei de la Sanatate castiga mai mult

Sindicalistii din educatie s-au infierbantat putin si au iesit din sala inainte de incheierea discutiilor, nemultumiti ca nu beneficiaza de o grila de salarizare precum. continuă pe Antena3

Lider sindical din Educatie, dupa negocierile de la ministerul Muncii: Ne asteptam la o lege a salarizarii care sa creeze un orizont pentru oamenii din sistem. Aceasta OUG este, pentru noi, nula (VIDEO)

Sindicalistii din Educatie au iesit nemultumiti de la negocierile purtate la ministerul Muncii pe tema ordonantei de urgenta privind salarizarea bugetarilor. Simion Hancescu, presedinte al Federatiei.

Ministrul Muncii: in discutiile cu partenerii sociali, ne-am asigurat ca niciun salariu nu va scadea

Ministrul Muncii, Dragos Pislaru, a declarat marti ca in urma discutiilor cu partenarii sociali s-au dat asigurari ca niciun salariu nu va scadea, informeaza Agerpres. De la inceput a.

Ministrul Muncii, discutii cu sindicatele pe tema OUG-ului privind salarizarea

Ministrul Muncii Dragos Pislaru se va intalni, marti, pentru consultari privind OUG-ului privind salarizarea personalului bugetar, cu reprezentantii sindicatelor, anunta ministerul printr-un comunicat de presa citat de Mediafax.

Zgonea: Daca noi nu respectam legile care ne guverneaza pe noi in Parlament, atunci va fi greu sa cerem celor din afara sa respecte legile

Daca parlamentarii nu respecta legislatia care ii guverneaza in forul legislativ, le va fi foarte greu sa ceara celor din afara sa respecte legile, a declarat Valeriu Zgonea, care a mai precizat ca.

Le place mai mult in Romania decat in tara lor: 10 tari din care vin cei mai multi straini la munca in tara noastra

Zeci de mii de straini aleg sa plece din tarile lor pentru a-si gasi un loc de munca in Romania, iar aceasta cifra creste de la an la an, in ciuda faptul ca tara noastra este pe ultimele locuri in Europa in ceea ce priveste salariile. Vezi in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )