Libnet.ro
UNICEF

09:45

Sindicatele din Iasi nu sunt de acord cu introducerea unui cod de etica personalului didactic

B1 B1,
Sindicatele din Iasi nu sunt de acord cu introducerea unui cod de etica personalului didactic

Peste 7. 500 de membri de sindicat din Iasi nu sunt de acord cu introducerea unui cod de etica personalului didactic, ei sustinand ca eventualele abateri disciplinare pot fi sanctionate in conformitate cu Legea. continuă pe B1

Iasi: Sindicatele nu sunt de acord cu introducerea unui cod de etica personalului didactic.

Peste 7. 500 de membri de sindicat din Iasi nu sunt de acord cu tentativa Ministerului Educatiei Nationale de a impune un cod de etica personalului didactic, informeaza Mediafax. Uniunea Sindicatelor Libere din Invatamantul Preuniversitar USLIP) Iasi precizeaza ca eventualele abateri disciplinare ale profesorilor pot fi sanctionate in conformitate cu Legea Educatiei Nationale Legea 1/2011), Codul Muncii, dar si cu alte acte normative, la care se mai poate adauga Codul civil si .

Proiectul unui cod etic in educatie, readus in discutie.

Proiectul unui cod etic in educatie interzice profesorilor orice forma de limbaj cu caracter obscen, vulgar sau aluziv, precum si exploatarea elevilor si primirea de bani si cadouri pentru examene, inscrierea la olimpiade ori alte favoruri, informeaza Mediafax. Codul de etica al cadrelor didactice a fost re)adus in actualitate odata cu scandalul colectarii fondului clasei, izbucnit in urma mediatizarii unor imagini in care invatatoarea Dana Blandu de la Scoala 10 din Capitala le cerea .

Barbatul care si-a ucis sotia intr-un coafor din Iasi a iesit din coma.

Vasile Olaru, barbatul care si-a ucis sotia intr-un coafor din Iasi, in a doua zi de Craciun, si care a incercat apoi sa se sinucida aiesit din coma. El a fost transferat, luni, de la sectia de terapie intensiva a Spitalului Sf. Spiridon intr-o alta sectie a spitalului, starea sa fiind stabila, conform Mediafax. Pacientul este stabil, a fost mutat astazi de la terapie intensiva si necesita in continuare ingrjiri. A inceput sa isi recapete cunostinta in primele zile ale anului, iar acum se .

ANI: Fostul manager al Spitalului C.I. Parhon din Iasi, in conflict de interese

Adrian Constantin Covic, fostul manager al Spitalului C. Parhon din Iasi, a fost in conflict de interese, informeaza Agentia Nationala de Integritate. Starea de incompatibilitate reiese in urma obtinerii de.

Medic din Iasi, in conflict de interese.

Un sef de sectie al Spitalului Parhon din Iasi se afla in conflict de interese administrativ, informeaza Agentia Nationala de Integritate, intr-un comunicat remis redactiei. Medicul Adrian - Constantin Covic este acuzat de ANI ca in perioada exercitarii functiilor de conducere de manager al spitalului 29 mai 2006 20 mai 2012) si sef de sectie, el a detinut si detine, impreuna cu mama si sotia sa, doua societati comerciale cu care spitalul a facut afaceri. Spitalul Clinic Dr.

Meteorologii au emis Cod Galben de ninsori. Vedeti ce zone din Romania sunt afectate

O atentionare Cod Galben de ninsori si vijelii a fost emisa de ANM. Avertizarea este valabila pana la ora 15. 00 in judetele Suceava, Botosani, Neamt si Iasi. Ninsorile vor fi in general slabe, dar.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )