Libnet.ro
UNICEF

15:30

Sindicatele din invatamant cer intalnire in regim de urgenta cu premierul Victor Ponta, pentru cresterea salariilor

Adevărul Adevărul,
Sindicatele din invatamant cer intalnire in regim de urgenta cu premierul Victor Ponta, pentru cresterea salariilor

Cele trei federatii sindicale reprezentative din invatamant solicita intalnire in regim de urgenta cu premierul Victor pentru, pentru discutii pe tema cresterii salariilor din sector. continuă pe Adevărul

Sindicatele din educatie cer si ele majorari salariale din luna octombrie

Sindicatele din educatie solicita o intalnire cu premierul pe legea salarizarii vizand majorari ale remuneratiilor din octombrie, dupa succesul avut de sindicatele din sistemul sanitar. Detalii AICI)Astfel,.

Federatiile sindicale din Educatie cer o intalnire cu premierul Victor Ponta, pe tema majorarilor salariale

Sindicalistii din Educatie i-au solicitat premierului Victor Ponta o intalnire, in regim de urgenta, pentru a discuta despre majorarile salariale suplimentare pentru personalul din invatamant, potrivit unui.

Cele trei federatii sindicale din invatamant i-au cerut lui Ponta o intalnire de urgenta, pentru majorari salariale suplimentare

Conducerea celor trei federatii sindicale reprezentative din invatamant s-a intalnit astazi si i-a cerut premierului Victor Ponta o intalnire, in regim de urgenta, pentru a discuta, in concret, despre majorarile salariale suplimentare pentru personalul din invatamant, care se impun a fi acordate in cel mai scurt timp, fara a fi conditionate de adoptarea legii unice de salarizare. Anuntul a fost facut de FSLI, FSE Spiru Haret si Alma Mater, intr-un comunicat semnat de liderii celor trei federatii.

Sindicalistii din invatamant i-au cerut lui Ponta o intalnire de URGENTA. Care este motivul

Sindicalistii din invatamantului preuniversitar si superior ii cer premierului Victor Ponta o intalnire de urgenta pentru a discuta despre cresterea salariilor profesorilor.

Sindicalistii din Educatie cer marirea salariilor, dupa cresterile din Sanatate: Se creeaza o nedreptate inacceptabila

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) a declarat, miercuri, ca decizia de majorare a salariilor a angajatiilor din Sanatate este una justa, insa a tinut sa precizeze ca si salariile din Educatie ar trebui marite.

Inspirati de medici, profesorii cer si ei majorari salariale. Sindicatele din Educatie ameninta cu greva

Sindicatele din invatamant saluta decizia Guvernului de majorare a salariilor din sanatate si cer ca de acelasi tratament sa beneficieze si cei din Educatie, altfel vor face greva. Ca raspuns, ministrul Sorin Cimpeanu a precizat ca tocmai am incheiat discutii cu sindicatele si am agreat impreuna propunerile pe care Ministerul Educatiei le va sustine in raport cu proiectul legii salarizarii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )