Libnet.ro
UNICEF

20:45

Singurul liceu din tara cu gradina pe perete, inaugurat in Sectorul 4

B1 B1,
Singurul liceu din tara cu gradina pe perete, inaugurat in Sectorul 4

Inca o veste buna pentru elevi. in Sectorul 4 se va inaugura joi, 10 septembrie,primul liceu cu gradina pe perete din tara. Vestea vine la o zi dupa inaugurarea unui nou liceu,pe sistem. continuă pe B1

EXCLUSIV in localitatea cu cea mai mare rata de transmitere a coronavirusului din tara, cu peste 50 de cazuri, scoala ar putea incepe pe scenariul verde: Matematic indicatorii sunt una, noi mergem pe real

EXCLUSIV Arad este judetul cu cele mai multe localitati din tara aflate in scenariul rosu privind inceperea scolilor din cauza ca rata de incidenta a cazurilor de COVID-19 la 1. 000 de locuitori.

Pe punctul de a fi scoasa din tara cu forta, opozanta belarusa Kolesnikova si-a rupt pasaportul si l-a aruncat pe geam

Opozanta belarusa Maria Kolesnikova si-a rupt pasaportul la granita cu Ucraina, pentru a evita sa fie scoasa din tara cu forta. Cel putin asta sustin Anton Rodnenkov si Ivan Kravtsov, care spun ca au fost ex.

Prima scoala Smart din Romania. Facilitati ca-n filme intr-o localitate din tara

Un exemplu demn de urmat ni-l ofera autoritatile din Ciugud, judetul Alba, care demonstreaza ca, daca exista vointa, pot fi realizate lucruri spectaculoase, in timp record, si chiar in mediul rural. Cu cateva zile inainte de inceperea cursurilor, au deschis prima scoala Smart din Romania. Viata la tara, ca afara. Scoala desprinsa din SF-uri intr-un .

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )