Libnet.ro
UNICEF

05:30

Sinteza zilei: Cel mai murdar secret al celui mai bogat bugetar din Romania

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Cel mai murdar secret al celui mai bogat bugetar din Romania

Mihai Gadea a dezvaluit, joi seara, la Sinteza zilei, tunurile date statului de cel mai bogat bugetar din Romania, nababul de la Metrorex. Este vorba despre Aurel Radu, un personaj controversat, care a fost avan. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Noi cazuri dramatice de copii luati abuziv de langa parinti, in Norvegia

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, mai multe cazuri dramatice de copii luati abuziv de langa parinti de Serviciul de protectie a copilului din Norvegia, Barnevernet. Printr-o drama similara familiei.

Sinteza zilei: Imperiul lui Ovidiu Tender in Africa

Mihai Gadea a redifuzat, la Sinteza zilei, de la Antena 3, materialul marca In premiera cu imperiul lui Ovidiu Tender in Africa. O echipa a emisiunii In premiera l-a insotit pe Ovidiu Tender in Africa, acolo.

Sinteza zilei: Dezvaluiri bomba din procesul lui Mircea Basescu. Procurorul Iacobescu explica de ce condamnarea la 4 ani de inchisoare e mica

Mihai Gadea a prezentat, in exclusivitate, la Sinteza zilei, declaratiile facute in fata magistratilor de actori importanti in dosarele fratelui presedintelui, Mircea Basescu, cu familia lui Bercea Mondial. Mir.

Sinteza zilei: Dezvaluiri uluitoare despre trecutul lui Cristi Borcea. Cum a facut avere si cine l-a ajutat

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, imagini din apartamentele de lux al lui Cristi Borcea din America, precum si detalii despre cum a facut avere fostul actionar de la FC Dinamo. Sorin Georgescu, fratele.

Sinteza zilei: Imagini explozive din vacantele mafiotilor. Cum petrec desi nu au niciun loc de munca

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, imagini din vacantele de milioane ale lui Alexandru Faur, salvatorul financiar al Elenei Udrea, si ale fiului afaceristului Dan Adamescu.

Luis Enrique, cel mai bun antrenor din 2015

Cel mai bun antrenor al anului 2015 a fost ales spaniolul Luis Enrique, cel care a obtinut nu mai putin de patru trofee cu FC Barcelona.

Cel mai batran om din lume s-a nascut in 1884. Are o sotie cu 69 de ani mai tanara

Cel mai batran om din lume esteJose Coelho de Souza din Brazilia. El a implinit varsta de 131 de ani, fiind nascut in 1884, scrie globo. com. Potrivit Institutului National pentru Asigurari Sociale,.

Oscar 2016. Son of Saul, cu romanul Levente Molnar, nominalizat la cel mai bun film strain

Lungmetrajul maghiar Son of Saul, cu actorul roman Levente Molnar in distributie, a fost nominalizat la editia din 2016 a premiilor Oscar, la categoria cel mai bun film intr-o limba straina,.

50 Shades of Grey, cel mai prost film din 2015?

50 Shades of Grey este cel mai post film din 2015, se pare, dupa ce a primit sase nominalizari la premiile Zmeura de Aur. La fel de multe ca si Jupiter Ascending. Iata ce alte filme slabe au sanse sa castige nedoritele trofee.

Cel mai ieftin smartphone Samsung ajunge online Galaxy J1 (2016)

Intotdeauna cei de la Samsung au avut pe piata o varietate foarte mare de smartphone-uri, dar doar Galaxy J1 se poate mandri cu faptul ca este cel mai ieftin din portofoliul companiei. Spre deosebire de Apple care refuza cu indarjire sa aduca pe piata telefoane ieftine, Samsung nu s-a sfiit niciodata sa mai lanseze terminale [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2641 seconds )