Libnet.ro
UNICEF

12:15

Sinteza zilei: Noi cazuri dramatice de copii luati abuziv de langa parinti, in Norvegia

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Noi cazuri dramatice de copii luati abuziv de langa parinti, in Norvegia

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, mai multe cazuri dramatice de copii luati abuziv de langa parinti de Serviciul de protectie a copilului din Norvegia, Barnevernet. Printr-o drama similara familiei. continuă pe Antena3

Sinteza Zilei: Ce se va intampla cu copiii familiei Bodnariu. Apel la solidaritate intre romani

Cazul familiei Bodnariu, ai carei copii au fost luati de serviciul norvegian Barnevernet, a fost discutat duminica, la Sinteza Zilei. Problema este una complexa si delicata in acelasi timp si a dus.

Sinteza zilei: Dezvaluiri uluitoare despre trecutul lui Cristi Borcea. Cum a facut avere si cine l-a ajutat

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, imagini din apartamentele de lux al lui Cristi Borcea din America, precum si detalii despre cum a facut avere fostul actionar de la FC Dinamo. Sorin Georgescu, fratele.

Sinteza zilei: Imagini explozive din vacantele mafiotilor. Cum petrec desi nu au niciun loc de munca

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, imagini din vacantele de milioane ale lui Alexandru Faur, salvatorul financiar al Elenei Udrea, si ale fiului afaceristului Dan Adamescu.

Marius Bodnariu, tatal celor cinci copii luati de autoritatile norvegiene: Directoarea de scoala care a facut denuntul a incercat sa opreasca evolutia cazului, nu si-a imaginat ca Protectia Copilului poate avea o asemenea reactie

Sunt convins ca doamna directoare de la scoala copiilor - n. red. ) nu si-a imaginat ca Protectia Copilului poate avea o asemenea reactie. A incercat sa opreasca evolutia cazului, a declarat pentru Adevarul Marius Bodnariu, romanul pe care Protectia Copilului din Norvegia Barnevernet) l-a lasat fara cei cinci copii in urma unei plangeri depuse de directoarea scolii la care invatau. Citeste si: Cazul Bodnariu, exemplu de ciocnire a civilizatiilor. Autoritatile norvegiene au luat cei cinci copii in custodie pe motiv de violenta fizica, parintii recunosc palme la fund, dar reclama masuri disproportionate. Cronologia evenimentelor Cum si cand reactioneaza statul in cazul abuzarii copiilor in familiile din Romania. De ce pedeapsa corporala este tolerata nu doar in comunitati, dar si la nivelul institutiilor .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2638 seconds )