Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sinteza zilei: Imperiul lui Ovidiu Tender in Africa

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Imperiul lui Ovidiu Tender in Africa

Mihai Gadea a redifuzat, la Sinteza zilei, de la Antena 3, materialul marca In premiera cu imperiul lui Ovidiu Tender in Africa. O echipa a emisiunii In premiera l-a insotit pe Ovidiu Tender in Africa, acolo. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Dezvaluiri bomba din procesul lui Mircea Basescu. Procurorul Iacobescu explica de ce condamnarea la 4 ani de inchisoare e mica

Mihai Gadea a prezentat, in exclusivitate, la Sinteza zilei, declaratiile facute in fata magistratilor de actori importanti in dosarele fratelui presedintelui, Mircea Basescu, cu familia lui Bercea Mondial. Mir.

Sinteza zilei: Cel mai murdar secret al celui mai bogat bugetar din Romania

Mihai Gadea a dezvaluit, joi seara, la Sinteza zilei, tunurile date statului de cel mai bogat bugetar din Romania, nababul de la Metrorex. Este vorba despre Aurel Radu, un personaj controversat, care a fost avan.

Sinteza zilei: Noi cazuri dramatice de copii luati abuziv de langa parinti, in Norvegia

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, mai multe cazuri dramatice de copii luati abuziv de langa parinti de Serviciul de protectie a copilului din Norvegia, Barnevernet. Printr-o drama similara familiei.

Sinteza zilei: Dezvaluiri uluitoare despre trecutul lui Cristi Borcea. Cum a facut avere si cine l-a ajutat

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, imagini din apartamentele de lux al lui Cristi Borcea din America, precum si detalii despre cum a facut avere fostul actionar de la FC Dinamo. Sorin Georgescu, fratele.

Sinteza zilei: Imagini explozive din vacantele mafiotilor. Cum petrec desi nu au niciun loc de munca

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, imagini din vacantele de milioane ale lui Alexandru Faur, salvatorul financiar al Elenei Udrea, si ale fiului afaceristului Dan Adamescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )