Libnet.ro
UNICEF

07:45

Sinteza zilei: Cum ar fi putut localiza radioamatorii din Romania epava avionului prabusit in Apuseni

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Cum ar fi putut localiza radioamatorii din Romania epava avionului prabusit in Apuseni

Coordonatorul retelei radioamatorilor in situatie de urgenta, Adrian Florescu, a explicat, in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei modul in care radioamatorii ar fi putut ajuta autoritatile romane sa. continuă pe Antena3

CNA a amanat dezbaterea despre emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3

Membrii CNA au decis marti dupa-amiaza, dupa lungi discutii, sa reia intr-o sedinta viitoare dezbaterea pe marginea emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3 din 14 ianuarie, in care au fost executati mai multi jurnalisti de la B1 TV, Evenimentul Zilei si alte publicatii. La sedinta de marti, unde subiectul a fost introdus pe ultima suta de metri pe agenda, au participat si Dan Andronic, Robert Turceascu, Mircea Marian si Silviu Sergiu. Acestia si-au spus punctul de vedere cu privire la emisiune, in timp ce reprezentanta Antenei 3 la CNA a atras atentia ca subiectul nu fusese inclus initial pe agenda zilei si ca astfel a putut fi ascultata o singura parte.

Raed Arafat, la Sinteza zilei: Am fost la Budapesta, la o intrunire oficiala a NATO. Daca eram in tara, sunam eu la 112

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Raed Arafat a afirmat, in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, ca motivul pentru care nu a putut interveni direct in operatiunile de salvare din muntii.

CNA n-a putut nici la a doua incercare sa decida o sanctiune in cazul Antena 3-Sinteza zilei, dupa patru ore de discutii. Antena 3: emisiunea a fost un demers jurnalistic justificat, sustinut de jurisprudenta CEDO. Cum s-au pozitionat membrii CNA

Membrii CNA n-au putut nici in sedinta de joi sa adopte o decizie de sanctionare in cazul editiei Sinteza zilei din 14 ianuarie, cand in emisiunea Antenei 3 au fost atacati dur mai multi jurnalisti, iar Andreea Pora a fost batjocorita intr-un mod fara precedent. De aceasta data, dupa patru ore de discutii, plus o ora de pauza de masa, membrii CNA au ajuns la vot, insa nu au putut sa obtina o majoritate pentru vreuna dintre propunerile facute - intreruperea programului Antena 3 timp de 10 minute, somatie, respectiv amenda de 50. 000 de lei. Teoretic, votul ar urma sa fie reluat intr-o sedinta viitoare.

Raed Arafat, la Sinteza zilei: Am fost la Budapesta, la o intrunire oficiala a NATO. Daca eram in tara, sunam eu la 112

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Raed Arafat a afirmat, in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, ca motivul pentru care nu a putut interveni direct in operatiunile de salvare din muntii Apuseni a fost acela ca a participat.

Sinteza Zilei: Distinctii speciale din partea Antenei 3 pentru localnicii care au ajuns primii la victimele accidentului aviatic

Cei trei sateni care au ajuns primii la locul accidentului aviatic din Apuseni, Argentin Todea, Gheorghe Trif si Gheorghe Giurgiu au fost distinsi, in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei cu diplome de.

Sinteza zilei: EXPERTIZA unui specialist in aviatie. CUM se comporta avionul de tip BN 2 in conditii de umiditate si ceata

Mihai Gadea a prezentat, in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei expertiza unui specialistului in aviatie Mihai Serban, fost pilot de incercare la fabrica care a construit aparatele de zbor de tip.

Sinteza zilei: Argentin Todea explica CUM a reusit sa ajunga la locul tragediei aviatice din Apuseni, iNAINTEA AUTORITATILOR

Omul care a ajuns la supravietuitorii accidentului aviatic din Apuseni, Argentin Todea, a povestit, intr-o interventie la emisiunea Sinteza zilei, cum a reusit sa ajunga la locul tragediei, dupa ce, timp de mai.

ONG-urile de media au sesizat CNA cu privire la emisiunea Sinteza Zilei.

Centrul pentru Jurnalism Independent, Freedom House Romania si Grupul pentru Dialog Social au sesizat Consiliul National al Audiovizualului CNA) cu privire la editia din 14 ianuarie 2014 a emisiunii Sinteza Zilei, in care au fost atacati mai multi jurnalisti si magistrati considerati slugile presedintelui Traian Basescu. In emisiunea respectiva, au fost prezentate imagini cu Ion Cristoiu sau Andreea Pora, peste care au fost suprapuse comentarii si insulte scrise si sunete de .

De la 21.30, adevaruri cutremuratoare despre tragedia aviatica din muntii Apuseni! Marturii cheie in aflarea adevarului, la Sinteza zilei

Pentru intaia data de la producerea accidentului, fondatorul SMURD, Raed Arafat, prezinta propriile concluzii si dezvaluie documente cruciale in intelegerea evenimentelor! De la 21:30, la Sinteza zilei cu Mihai.

Ambasada SUA: Bursa din Romania este printre cele mai scumpe din cauza comisioanelor ASF si BVB

Piata de capital din Romania este una dintre cele mai scumpe din Europa Centrala si de Est din cauza comisioanelor ridicate practicate de ASF si BVB, in timp ce Guvernul este mai preocupat de veniturile bugetare decat de investitii, afirma insarcinatul cu afaceri al SUA in Romania, Duane Butcher, citat de Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )