Libnet.ro
UNICEF

05:00

Sinteza zilei. Documentar despre presedintele Statelor Unite, Donald Trump

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Documentar despre presedintele Statelor Unite, Donald Trump

Mihai Gadea a difuzat, la Sinteza zilei, de la Antena 3, un documentar care spune cine este presedintele american Donald Trump si cum a castigat el. Asta in contextul in care presedintele. continuă pe Antena3

Romania a depus joi instrumentul de ratificare a Acordului de la Paris, in aceeasi zi in care Donald Trump a anuntat retragerea Statelor Unite din acord

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a depus instrumentul de ratificare a Acordului de la Paris privind schimbarile climatice, in prezenta secretarului general adjunct pentru Afaceri Juridice al ONU, Miguel de Serpa Soares, pe data de 1 iunie, in aceeasi zi in care presedintele american Donald Trump a anuntat retragerea Statelor Unite din acord, anunta MAE roman, intr-un comunicat.

Parlamentul European va organiza o dezbatere pe tema viitorului acordului de la Paris, dupa retragerea Statelor Unite

Parlamentul European va organiza la jumatatea lunii iunie o dezbatere pe tema viitorului acordului de la Paris privind schimbarile climatice, dupa anuntul recent facut de Donald Trump privind retragerea Statelor Unite din acest acord, a anuntat sambata presedintele PE, Antonio Tajani, scrie Agerpres, citand agentia EFE.

Sinteza Zilei: Ministrul Justitiei Tudorel Toader, despre ce contin rapoartele din arhiva SIPA ce vor fi desecretizate

Invitatul lui Mihai Gadea in emisiunea Sinteza Zilei, ministrul Tudorel Toader a incercat sa raspunda la unele intrebari privind desecretizarea arhivei SIPA. Chestionat de unde aceasta.

Sinteza zilei. Camelia Bogdan, articole platite in presa internationala

Mihai Gadea a vorbit, la Sinteza zilei, de la Antena 3, despre judecatoarea exclusa din magistratura de catre Consiliul Superior al Magistraturii pentru ca a primit bani de la partea vatamata in.

Rusia isi mentine angajamentul de a respecta Acordul climatic de la Paris, in urma retragerii Statelor Unite

Rusia isi mentine angajamentul de a adera la Acordul global de la Paris de combatere a schimbarilor climatice, in pofida anuntului Statelor Unite privind retragerea din acord, a declarat vineri vicepremierul rus Arkady Dvorkovich. Am luat decizia de a adera la acord si nu cred ca ne vom razgandi, a afirmat oficialul rus, citat de Reuters.

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk: UE si China isi vor spori cooperarea in domeniul climatului

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a anuntat ca Uniunea Europeana si China urmeaza sa-si intensifice cooperarea in domeniul luptei impotriva schimbarilor climatice .

VIDEO. Presedintele american, Donald Trump, a anuntat retragerea Statelor Unite din Acordul climatic de la Paris

Dupa luni de tergiversare, presedintele american Donald Trump a anuntat ca isi va face cunoscuta pozitia fata de Acordul de la Paris privind schimbarile climatice.

Cercetatorii MIT il critica pe Donald Trump, dupa ce a citat un studiu realizat de Institut, pentru a argumenta retragerea Statelor Unite din Acordul climatic de la Paris

Cercetatorii de la Massachusetts Institute of Technology MIT) l-au criticat pe presedintele american Donald Trump, sustinand ca liderul de la Casa Alba interpreteaza intr-o maniera total gresita studiile pe efectuate de ei, privind schimbarile climatice.

Parlamentul European va organiza o dezbatere privind viitorul acordului climatic de la Paris, dupa ce Trump a anuntat retragerea Statelor Unite

O dezbatere privind viitorul Acordului climatic de la Paris, organizata de Parlamentul European, va avea loc, la jumatatea lunii iunie, ca urmare a deciziei presedintelui american Donald Trump de a retrage SUA din acest acord, a anuntat, sambata, presedintele legislativului european, Antonio Tajani.

Viktor Orban, socat de decizia presedintelui Donald Trump privind retragerea Statelor Unite din acordul climatic de la Paris

Premierul ungar Viktor Orban s-a declarat socat de decizia presedintelui Donald Trump de a retrage Statele Unite din acordul climatic de la Paris.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )