Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sinteza zilei: Graficele care arata adevarul despre telespectatorii Antena 3

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Graficele care arata adevarul despre telespectatorii Antena 3

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, dovada care arata ca telespectatorii Antena 3 sunt preponderet cu studii superioare si fac parte din categoria AB, adica sunt influenti. continuă pe Antena3

Sinteza Zilei: Raportul Curtii de Conturi care arata cum se faceau retrocedari pe considerente politice sau de oportunitate la ANRP

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, un raport al Curtii de Conturi, din 2013, care arata cum s-au facut retrocedari la ANRP pe considerente politice sau de oportunitate,.

Sinteza zilei: IMAGINI cu Alina Bica incatusata. Oana Stancu: Este o reasezare a puterii dupa niste alegeri surprinzatoare

Mihai Gadea a prezentat, in editia de joi seara a emisiunii Sinteza zilei, imagini cu procurorul-sef al DIICOT, in catuse, iesind din sediul DNA spre arestul Politiei. E o rafuiala intre mafioti. Nu are.

SONDAJUL care arata ce cred romanii despre DIRECTIA in care merge tara, dupa prezidentiale

Aproximativ 55% dintre romani cred ca directia in care merge tara este una buna, nivelul fiind semnificativ mai ridicat decat media inregistrata de-a lungul ultimului an, potrivit unui sondaj de opinie.

Caru' cu Vedete: Cum se imbraca Prima Doamna, Carmen Iohannis, inainte de a fi sotie de presedinte; Ultima virgina din showbiz: Vreau sa ma dezvirgineze!; Adevarul despre Impodobeste, mama, bradul! al lui Fuego. Stii care este titlul real al cantecului?

Cine e singura femeie din showbiz care si-a injectat mai mult acid hialuronic decat Bianca Dragusanu. Bianca Dragusanu a fost detronata. Cand taticul nu-i acasa, Teodora joaca pe masa! Ce face Fiica lui MM Stoica cu baietii de oras in timp ce stelistul infunda puscaria.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )