Libnet.ro
UNICEF

14:15

Sinteza Zilei: Imagini cu Nadia Comaneci, pe covorul rosu la Golden Globes

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei: Imagini cu Nadia Comaneci, pe covorul rosu la Golden Globes

Nadia Comaneci a fost prezenta la gala Globurile de Aur 2015, desfasurata duminica seara la Los Angeles, fosta gimnasta postand pe Twitter mai multe fotografii in care apare alaturi de sotul ei, Bart Conner,. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Imagini cu cei care cereau inchiderea Antenei 3, dar se declara acum Charlie

Mihai Gadea a prezentat, in editia de marti a emisiunii Sinteza zilei, cateva imagini cu impostorii care se declara acum Charlie, dar care, in trecut, au cerut de nenumarate ori inchiderea postului de.

Cum s-a imbracat Nadia Comaneci la Globurile de Aur

Nadia Comaneci a participat, alaturi de sotul ei, Bart Conner, la Golden Globes. Celebra sportiva s-a salutat cu marile staruri de la Hollywood si s-a pozat pe covorul rosu. Iata cum s-a imbracat Nadia Comaneci la Globurile de Aur.

Golden Globes: Vedete bine imbracate pe covorul rosu (Galerie foto)

Ca orice gala, si decernarea Globurilor de Aur din acest an a avut staruri care au stralucit pe covorul rosu.

Nadia Comaneci a asistat la gala Globurile de Aur 2015: Fosta gimnasta s-a fotografiat cu numeroase vedete (FOTO)

Nadia Comaneci a fost prezenta la gala Globurile de Aur 2015, desfasurata duminica seara la Los Angeles. Fosta gimnasta a postat pe contul de Facebook mai multe fotografii in care apare alaturi de sotul ei,.

Nadia Comaneci, la gala Globurile de Aur alaturi de Jennifer Lopez si Salma Hayek

Nadia Comaneci a fost prezenta la gala Globurile de Aur 2015, desfasurata duminica seara la Los Angeles, fosta gimnasta postand pe Twitter mai multe fotografii in care apare alaturi de sotul ei, Bart Conner,.

Globurile de Aur 2015. Je suis Charlie pe covorul rosu: cum s-au aratat vedetele solidare cu victimele atacului terorist din Paris

Celebritatile care au pasit pe covorul rosu, duminica seara, cu ocazia decernarii trofeelor Globurile de Aur, in cadrul celei de-a 72-a gale a prestigiosului eveniment, nu au ratat ocazia de a-si arata compasiunea si sustinerea pentru victimele atacului terorist din Paris.

FOTO Je suis Charlie pe covorul rosu: cum s-au aratat vedetele solidare cu victimele atacului terorist din Paris

Celebritatile care au pasit pe covorul rosu, duminica seara, cu ocazia decernarii trofeelor Globurile de Aur, in cadrul celei de-a 72-a gale a prestigiosului eveniment, nu au ratat ocazia de a-si arata compasiunea si sustinerea pentru victimele atacului terorist din Paris.

Sinteza zilei: Dramele victimelor mafiei imobiliare. O familie se lupta de 12 ani in instanta pentru a nu fi data afara din casa

Marinela Axan, chiriasa unui imobil din strada Serban Voda care se lupta de 12 ani de zile in instanta pentru a nu fi data afara din casa, a vorbit, in editia de marti a emisiunii Sinteza zilei, despre.

Sinteza zilei: Averile fabuloase ale protejatilor regimului Basescu

Mihai Gadea a prezentat, in editia de marti a emisiunii Sinteza zilei, o paralela intre averile protejatilor regimului Basescu, printre care si Elena Udrea, si averile acumulate de familia Basescu, in cei.

Sinteza Zilei: Alina Bica, Elena Udrea si relatiile din DIICOT

Realizatorul emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gadea, a prezentat, in editia de duminica o ancheta exploziva cu nume grele, precum Alina Bica si Elena Udrea si relatiile acestora din DIICOT. Cat de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2385 seconds )