Libnet.ro
UNICEF

21:30

Sinteza zilei. Iulius Filip, eroul strivit de comunisti pentru adevar, noi marturii din iadul de la Aiud

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Iulius Filip, eroul strivit de comunisti pentru adevar, noi marturii din iadul de la Aiud

S-a terminat! Marele secret din cazul procurorului ceausist Augustin Lazar. Citeste si: Sinteza zilei. Document exclusiv: Cum a fost rasplatit Augustin Lazar de dictatura comunista Un nou interviu cu. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. Interviu extraordinar cu victima lui Lazar, disidentul anticomunist Iulius Filip

Mihai Gadea a prezentat, luni, la Sinteza zilei, un interviu extraordinar cu victima procurorului general Augustin Lazar, disidentul anticomunist Iulius Filip. Augustin Lazar, la acea vreme procuror criminalist.

Sinteza zilei. Denunt penal pentru crime impotriva umanitatii pe numele lui Augustin Lazar

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, ar putea raspunde penal pentru tinerea in Penitenciarul Aiud a dizidentului anticomunist si detinut politic Iulius Filip pe motiv ca nu a dat dovezi de indreptare.

Augustin Lazar, prima reactie dupa documentul devastator in dosarul disidentului Iulius Filip

Augustin Lazar nu neaga ca ar fi fost implicat in distrugerea disidentului anticomunist Iulius Filip. in fata reporterilor Antena 3, procurorul general a afirmat doar ca ar fi vorba despre manipularile.

Sinteza zilei. Ce a omis sa treaca in CV procurorul general Augustin Lazar

Nucleara pentru procurorul general Augustin Lazar vine de la ora 21. 00 la Sinteza zilei. Ce fac toti anticomunistii vopsiti care il tin in brate pe procurorul general al Republicii, in conditiile in care e.

Sinteza zilei. Mihai Gadea anunta nucleara pentru procurorul general Augustin Lazar

Nucleara pentru procurorul general Augustin Lazar vine de la ora 21. 00 la Sinteza zilei. Ce fac toti anticomunistii vopsiti care il tin in brate pe procurorul general al Republicii, in conditiile in care e.

Sinteza zilei. Telespectatorii Antena 3, marturii tulburatoare despre ororile comunismului

MIhai Gadea a lansat marti la Sinteza zilei o noua consultare nationala cu privire la ce ar trebui sa se intample in cazul procurorului general Augustin Lazar dupa dezvalurile recente privind activitatea sa.

Sinteza zilei. Document exclusiv: Cum a fost rasplatit Augustin Lazar de dictatura comunista

Mihai Gadea a prezentat, marti, in premiera la Sinteza zilei, un document care arata modul in care sistemul dictatorial de dinainte de 1989 l-a rasplatit pe procurorul general Augustin Lazar. Stire in curs.

Sinteza zilei. Un adevarat erou al Romaniei ii cere demisia lui Augustin Lazar

Mihai Gadea prezinta in aceasta seara la Sinteza zilei un interviu exclusiv cu un adevarat erou al Romaniei. Nu ratati nici documentul exclusiv care arata cum a fost raplatit Augustin Lazar de.

Augustin Lazar, despre cazul fostului dizident anticomunist Iulius Filip: Nu pot confirma aspecte referitoare la aceasta persoana, avand in vedere perioada lunga de timp care a trecut si imposibilitatea consultarii unor documente originale

Ministerul Public face precizari in urma aparitiei in spatiul public a unor informatii despre legatura dintre actualul procuror general al Romaniei, Augustin Lazar, si cazul dizidentului anticomunist Iulius.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 2 APRILIE 2019 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 2 APRILIE 2019 pentru Zodia Pesti -Iubirea partenerului parca iti hraneste sufletul si te simti revigorat cu orice gest de devotament si afectiune ce vine de la el. Acelasi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )