Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sinteza zilei. Marturie cutremuratoare a unui asistent medical roman din Milano infectat cu COVID-19

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Marturie cutremuratoare a unui asistent medical roman din Milano infectat cu COVID-19

Mihai Gadea a prezentat, joi, la Sinteza zilei, un interviu exclusiv realizat de jurnalista Evghenia Kironaki cu un asistent medical roman din Italia care a fost infectat cu COVID-19. continuă pe Antena3

Focar de COVID-19 la Suceava. Marturie in lacrimi a unui cadru medical: Nu vor sa ne mai testeze, ca sa venim sa lucram (VIDEO)

Marturii cutremuratoare ale medicilor din Suceava, judet ce pare sa fi devenit principaul focar major de Covid-19 din Romania. Dintre cei 12 pacienti decedati din cauza coronaviruslui in tara noastra,.

Marturia cutremuratoare a unui medic care a operat un bolnav cu suspiciune de coronavirus: Am operat echipati in costume de la Dedeman

Cazul spitalului de la Suceava, unde personaluil medical s-a infectat in masa cu COVID-19, s-ar putea repeta la Spitalul Judetean din Targu Jiu.

Sinteza zilei. Romani infectati cu COVID-19, marturii exclusive. Ce simti prima oara cand se instaleaza boala

Mihai Gadea a dialogat, joi, la SInteza zilei, cu doua paciente infectate cu coronavirus. Una dintre ele este cadru medical si a luat virusul de la un pacient.

Sinteza zilei. Un medic sucevean rupe tacerea. Ce a declansat contaminarea in masa de spitalul din Suceava

Un medic de la spitalul de Suceava a explicat, miercuri, la Sinteza zilei, cum a fost declansata contaminarea in masa care a avut loc acolo. 300 de angajati, dintre care 70 de cadre medicale au fost depistate cu Covid-19 la unitatea medicala suceveana.

Sinteza zilei. Un medic infectat de la Suceava rupe tacerea: Nici macar o simpla masca chirurgicala nu era pe sectii

Un medic infectat de la Suceava a facut, marti, la Sinteza zilei, dezvaluiri socante despre situatia de la spitalul din Suceava unde zeci de medici au fost plasati in carantina dupa ce au fost infectati cu coronavirus.

Sinteza zilei. Dr. Streinu-Cercel face profilul persoanei care a infectat cei 50 de medici de la Suceava

Directorul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, prof. Adrian Streinu-Cercel, a facut, marti, la Sinteza zilei, profilul persoanei care ar fi infectat zeci de medici de la spitalul din Suceava.

Dunca (PSD): 1 din 7 romani infectati cu Coronavirus este medic sau asistent medical! Luati masuri de protectie a personalului medical

Fostul ministru Marius Dunca face apel la Guvernul Romaniei sa protejeze medicii si asistentii in aceste zile negre cauzate de pandemia de coronavirus. Liderul PSD se arata ingrijorat ca, potrivit unui.

Recomandarile unui apreciat medic roman pentru bolnavii cu afectiuni cardiovasculare. Ce tratament se aplica celor infectati cu COVID-19

Categoriile cele mai afectate de infectiile cu Covid-19 sunt, potrivit unor cercetari din domeniul medical, persoanele care sufera de afectiuni cardiace. Alexandru Mischie, medic cardiolog Centre Hospitalier Montlucon, din Franta, a prezentat un posibil tratament pentru bolnavi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )