Libnet.ro
UNICEF

16:00

Sinteza zilei: Medicii de la Floreasca, despre valul de demisii care a zguduit sistemul sanitar. Unii au venit de acasa pentru a-si da demisia!

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Medicii de la Floreasca, despre valul de demisii care a zguduit sistemul sanitar. Unii au venit de acasa pentru a-si da demisia!

Trei medici din cadrul UPU-SMURD al Spitalului Floreasca au vorbit, joi seara, la Sinteza zilei, despre problemele care le-au facut pe multe dintre cadrele medicale din aceasta unitate sa isi dea. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Watergate romanesc. Tehnica militara de interceptare si bruiaj, folosita in scopuri politice. Acuzatiile sunt extrem de grave!

Bianca Nae si Mihai Gadea au prezentat, la Sinteza zilei, un document incredibil care ar putea fi considerat Watergate-ul romanesc, in care sunt implicate echipamente pentru interceptari ilegale si.

Sinteza zilei: Adevaratii vinovati pentru moartea politistului Gigina. Nici macar nu exista declaratiile lor la dosar

La aproape un an de la moartea politistului Bogdan Gigina, un prieten al familiei acestuia a afirmat, la Sinteza zilei, ca acuzatiile aduse in acest caz au pornit in sens invers. Barbatul a afirmat.

Afla pe cine ajuta, de fapt, razboiul dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta, la Sinteza zilei, de la 21.00, la Antena 3

Te-ai intrebat vreodata pe cine ajuta, de fapt, razboiul dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta? La Sinteza zilei vei vedea de ce acest razboi ii ajuta in realitate pe amandoi. Tot la.

Sinteza zilei. Controverse imense privind achizitia Cuminteniei Pamantului. Bogdan Chirieac: Afacerea pute a coruptie!

Afacerea Cumintenia Pamantului pute inspaimantator a coruptie, a spus analistul Bogdan Chirieac, la Antena 3, unde a comentat un articol publicat in cotidianul. ro, care explica cum a ajuns.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )