Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sinteza zilei: Politician din SUA, despre violarea drepturilor in anticoruptia din Romania

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Politician din SUA, despre violarea drepturilor in anticoruptia din Romania

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, declaratia uneia dintre cele mai influente persoane din SUA, care se declara ingrijorata de spectacolul catuselor din Romania. Congresmena Loretta. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Romanii revolutioneaza votul. Cum au votat si ce nu s-a vazut la alegerile din 5 iunie

Mihai Gadea a prezentat, luni seara, la Sinteza zilei, imagini cu primarii cu dosare penale la DNA care au fost reconfirmati in functiile lor prin votul masiv dat de romani la alegerile locale din 5 .

Bursele europene si americane, dezamagite de piata muncii din SUA

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au scazut vineri, dupa ce Departamentul Muncii din SUA a anuntat date dezamagitoare privind posturile noucreate in luna mai.

Cum arata bebelusul nascut de aceasta tanara. Autoritatile din SUA au intrat in alerta maxima cand l-au vazut si fac controale in toata tara

Autoritatile au anuntat ca pe teritorul Statelor Unite s-a nascut primul bebelus cu defecte de nastere provocate de virusul Zika. Mama este o tanara din Honduras care a declarat ca medicii nu au diagnosticat-o corespunzator.

Accident teribil la o baza militara din SUA. Noua soldati au murit

Accidentul unui camion militar de mici dimensiuni in timp ce trecea, joi, peste un rau la o baza din Fort Hood, statul Texas sud), a facut noua morti, potrivit bilantului definitiv dat publicitatii vi.

Rata somajului din SUA a scazut, dar numarul locurilor de munca create a fost sub asteptari

Economia americana a creat in luna mai cel mai mic numar de noi locuri de munca din ultimii cinci ani, ceea ce ar putea crea un obstacol in planurile Rezervei Federale de a majora dobanda de politica monetara, informeaza AFP si Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )