Libnet.ro
UNICEF

09:45

Sinteza Zilei: Procurorii care au anchetat cazul spagii primite de Mircea Basescu au ignorat probe

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei: Procurorii care au anchetat cazul spagii primite de Mircea Basescu au ignorat probe

Intr-o editie speciala a emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gadea a prezentatdetaliul din casa lui Mircea Basescu, ignorat de anchetatori. Fratele presedintelui Traian Basescu are in locuinta sa un sistem de. continuă pe Antena3

Imagini si informatii despre liderul separatistilor prorusi, la Sinteza Zilei

Mihai Gadea a prezentat in editia de duminica seara a emisiunii Sinteza Zilei date si imagini despre Igor Strelkov, liderul separatistilor prorusi care si-ar fi asumat doborarea avionului prabusit in Ucraina.

Sinteza Zilei. Fotografii impresionante realizate de pasagerii avionului mortii, cu putin timp inainte de tragedie

Intr-o editie speciala a emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gadea a prezentat imagini si informatii impresionante referitoare la tragedia aviatica ce a avut loc in Ucraina. Mai multe fotografii emotionante, facut.

Sinteza Zilei: Noi DOVEZI ale traficului de influenta. Vezi documente bomba in scandalul anului

Mihai Gadea a prezentat, luni seara, la Antena 3, noi dovezi ale traficului de influenta in scandalul anului. Parte a sistemului ticalosit care conduce Romania ascundea lucruri ingrozitoare inca din 2005. in au.

Subiectele zilei: Politistul care vamuia cu mila daca primea bani sa joace la Loto a fost trimis in judecata; Limuzina printului Philip al Marii Britanii a ajuns fier vechi in Bucuresti; Romania marcheaza istoria omenirii: unele dintre cele mai vechi urm

O enigma istorica descifrata: Mana dreapta a Sfantului Nicolae este la Bucuresti! Cativa catolici italieni, reprezentanti ai Bisericii San Nicola din Bari, loc in care se afl a jumatate din moastele Sfantului Nicolae, contesta faptul ca mana. Fuga de saracie. Sute de romani au plecat dintr-un sat de langa Giurgiu sa stranga recoltele spaniolilor. Au fugit de saracie in Spania si lucreaza in agricultura, munca pe care localnicii o refuza. Este povestea a sute de romani dintr-un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )