Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sinteza zilei: Sotia lui Crin Antonescu si Monica Macovei, umar la umar explicand cum va fi salvata Romania

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Sotia lui Crin Antonescu si Monica Macovei, umar la umar explicand cum va fi salvata Romania

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, un fragment dintr-o emisiune a unui post de televiziune care le-a adus impreuna, umar la umar, pe Monica Macovei si pe sotia. continuă pe Antena3

Punctul de intalnire: Performantele lui Crin Antonescu in PNL, in ultimele 6 luni

Radu Tudor a facut o sinteza a celor mai importante decizii luate de presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, in ultimele sase luni, care nu au facut altceva decat sa tulbure scena politica din.

Monica Macovei: Candidatul comun al dreptei trebuie sa continue lupta anticoruptie

Monica Macovei vrea curatarea noii aliante de oamenii patati.

Monica Macovei, despre alianta de dreapta: PDL trebuie sa isi pastreze identitatea

Europarlamentarul PDL Monica Macovei scrie, pe blogul sau, ca este necesar ca dreapta sa numeasca un singur candidat la presedintie si ca, in cadrul unei viitoare aliante, PDL trebuie sa isi pastreze identitatea.

Cum au tratat televiziunile retragerea lui Crin Antonescu

Crin Antonescu nu mai candideaza, Cum preia Basescu controlul dreptei, Antonescu capituleaza inainte de razboi. Poate vi se par trei stiri diferite. Nu! Asa au abordat televiziunile de stiri din Romania pasul inapoi facut sambata de Crin Antonescu.

Retragerea lui Crin Antonescu: aceeasi stire, concluzii diferite la televiziunile de stiri

Crin Antonescu nu mai candideaza, Cum preia Basescu controlul dreptei, Antonescu capituleaza inainte de razboi. Poate vi se par trei stiri diferite. Nu! Asa au abordat televiziunile de stiri din Romania pasul inapoi facut sambata de Crin Antonescu, scrie jurnalistulSebastian Zachmann pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Crin Antonescu: Nu mai candidez la Presedintia Romaniei. Se pregateste Klaus Iohannis?

Presedintele interimar al PNL, Crin Antonescu, a anuntat ca nu intentioneaza sa mai candideze pentru cea mai inalta functie in stat, desi crede ca este cel mai puternic candidat pe care dreapta l-ar putea avea. Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, dar si fostul premier Mihai Razvan Ungureanu au cele mai mari sanse sa preia calitatea de prezidentiabil de care s-a bucurat Crin Antonescu pana astazi.

Cum a ajuns Crin Antonescu, in doar doi ani, de la presedinte interimar al tarii la retragerea din prim-planul politicii

Crin Antonescu a anuntat sambata ca nu va intra in cursa prezidentiala, motivand ca dreapta politica are nevoie acum de un candidat pe care sa il accepte mai usor, desi el ar fi cel mai potrivit. Fost presedinte al Partidului National Liberal, din fruntea caruia a demisionat in urma rezultatelor slabe la alegerile europarlamentare, si fost lider al unei Uniuni Social Liberale destramate, din partea careia ar fi trebuit sa candideze la presedintia Romaniei, Antonescu a facut astfel cel mai clar gest de retragere din prim-planul politicii, la aproape doi ani de cand a ocupat, timp de circa doua luni, functia de presedinte interimar al tarii. Vezi in material principalele momente, decizii si declaratii facute de Antonescu in aceasta perioada, care ilustreaza cum s-a schimbat raportarea acestuia fata de Uniunea Europeana, Dan Voiculescu sau Victor Ponta.

VIDEO Crin Antonescu a anuntat ca nu candideaza la presedintie

Crin Antonescu a anuntat sambata, intr-o conferinta de presa, ca a decis ca nu va candida la presedintie, pentru a lasa loc unui candidat care sa fie acceptat mai usor de fortele politice de dreapta si de presa de dreapta. Vezi discursul lui Antonescu in intregime in documentul atasat.

BILANT Crin Antonescu, cinci ani de mandat in fruntea PNL: ce ramane in urma

Liderul demisionar al PNL, Crin Antonescu, incheie un mandat de cinci ani in fruntea partidului. intre timp, PNL a incheiat si a desfacut aliante cu actualii adversari, a ajuns la guvernare si a parasit, furtunos, Palatul Victoria, a obtinut si, ulterior, pierdut sefia Senatului. Inainte de a demisiona din fruntea PNL, Antonescu le-a lasat alor sai o mostenire: apartenenta la PPE, dar si un urmas: primarul Sibiului, Klaus Iohannis.

Crin Antonescu, la B1 TV: Politica Antenei 3 este stabilita de consilierii lui Ponta cu Gadea/ Votul antisistem a luat aceasta forma benigna - Diaconu/ Pana in 15 iulie trebuie sa nominalizam candidatul la presedintie

Presedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, la emisiunea Sub semnul intrebarii, difuzata de B1 TV, ca pana in 15 iulie, desemnarea si nominalizarea candidatului la presedintie ar trebui facuta ca nu ar fi bine ca aceasta vara sa treaca cu un semn de intrebare asupra candidatului. Liderul liberal s-a declarat surprins de scorul mare obtinut la europrlamentare de Mircea Diaconu dar spune ca de candidatura acestuia s-a folosit PSD-ul si Dan Voiculescu. Eu cred ca ceea ce face Antena 3, pe linie politica, este stabilit direct de consilierii lui Ponta si de catre Gadea. Votul antisistem a luat aceasta forma benigna - Diaconu, a declarat Antonescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )