Libnet.ro
UNICEF

15:15

Sinteza zilei: Ce spun romanii despre dezvaluirile facute de Basescu in scandalul agentilor acoperiti

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Ce spun romanii despre dezvaluirile facute de Basescu in scandalul agentilor acoperiti

Mihai Gadea a prezentat, in editia de marti a emisiunii Sinteza zilei, reactia oamenilor simpli, de pe strada, la declaratiile presedintelui Traian Basescu conform carora Victor Ponta ar fi fost ofiter. continuă pe Antena3

Mircea Badea, despre declaratiile lui Basescu: Ce a prezentat el a fost o baseala. E un delir complet

Mircea Badea si Adrian Ursu au comentat intr-o editie speciala a emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3 declaratiile lui Traian Basescu, presedintele acuzandu-l pe premierul Victor Ponta ca a fost ofiter.

Hohote de ras in studioul Sintezei Zilei, provocate de delirul lui Traian Basescu

Mihai Gadea, Mircea Badea si Adrian Ursu s-au amuzat copios, luni seara, la Sinteza Zilei. Motivul: declaratiile lui Traian Basescu. Cei trei au dialogat si cu Mugur Ciuvica, pe teme de spionaj si.

Sinteza zilei: Mircea Basescu, ordine directe magistatilor

Fratele presedintelui, Mircea Basescu, facea presiuni inimaginabile la adresa procurorilor, inainte de a intra la inchisoare. Mircea Basescu ii ameninta cu demiterea pe cei care sunt impotriva.

Dezvaluirile lui Basescu, despre ofiterul acoperit, au ajuns in presa straina

Dezvaluirile presedintelui Traina Basescu, potrivit carora premierul Victor Ponta ar fi fost agent sub acoperire, au fost preluate si de presa straina.

Dezvaluirile lui Basescu despre ofiterul acoperit au ajuns in presa straina

Dezvaluirile presedintelui Traina Basescu, potrivit carora premierul Victor Ponta ar fi fost agent sub acoperire, au fost preluate si de presa straina.

LIVE BLOG Ponta, ofiter acoperit al SIE. Ce reactii si consecinte au dezvaluirile presedintelui Basescu

Prima reactie a lui Victor Ponta dupa dezvaluirile presedintelui Traian Basescu, potrivit caruiapremierular fi fost ofiter SIE sub acoperire si in acelasi timp procuror, intre 1997 si 2001, a venit la Iasi, la sarbatoarea Sfintei Parascheva: premierul s-a aparat si sustine ca declaratiile presedintelui sunt numai minciuni. Si jurnalistii si politicienii au reactionat la informatiile prezentate luni seara de Traian Basescu.

Presa straina, despre acuzatiile presedintelui Basescu la adresa lui Ponta: Romania, record de dezvaluiri colorate in timpul campaniilor

Principalele agentii de presa straine relateaza despre acuzatiile formulate de catre presedintele roman in exercitiu Traian Basescu, potrivit carora premierul roman Victor Ponta, candidat la presedintie, a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )