Libnet.ro
UNICEF

21:30

LIVE BLOG Ponta, ofiter acoperit al SIE. Ce reactii si consecinte au dezvaluirile presedintelui Basescu

Adevărul Adevărul,
LIVE BLOG Ponta, ofiter acoperit al SIE. Ce reactii si consecinte au dezvaluirile presedintelui Basescu

Prima reactie a lui Victor Ponta dupa dezvaluirile presedintelui Traian Basescu, potrivit caruiapremierular fi fost ofiter SIE sub acoperire si in acelasi timp procuror, intre 1997 si 2001, a venit la Iasi, la sarbatoarea Sfintei Parascheva: premierul s-a aparat si sustine ca declaratiile presedintelui sunt numai minciuni. Si jurnalistii si politicienii au reactionat la informatiile prezentate luni seara de Traian Basescu. continuă pe Adevărul

LIVE BLOG Ponta, ofiter acoperit al SIE. Ce reactii si consecinte au acuzatiile presedintelui Basescu

Prima reactie a lui Victor Ponta dupa dezvaluirile presedintelui Traian Basescu, potrivit caruiapremierular fi fost ofiter SIE sub acoperire si in acelasi timp procuror, intre 1997 si 2001, a venit la Iasi, la sarbatoarea Sfintei Parascheva: premierul s-a aparat si sustine ca declaratiile presedintelui sunt numai minciuni. Si jurnalistii si politicienii au reactionat la informatiile prezentate luni seara de Traian Basescu.

Ponta-ofiter acoperit SIE. Bomba sau petarda? Cine pierde si cine castiga?

Traian Basescu a dezvaluit ca premierul Victor Ponta a fost ofiter acoperit SIE in perioada 1997-2002, pe vremea cind era procuror, acest lucru fiind cunoscut de seful SIE, Teodor Melescanu, care l-a protejat. Cum va afecta aceasta deconspirare campania electorala, serviciile secrete, pe cei trei actori implicati Ponta, Basescu, Melescanu), sau relatiile cu parteneri externi, sunt intrebari cu mai multe raspunsuri.

Cazul Ponta - ofiter acoperit SIE: Patru motive pentru care e esential sa aflam adevarul

De ce ne agitam atit de mult pe tema scandalului Victor Ponta - ofiter SIE? De unde vine interesul public si de ce e relevant subiectul acesta intr-o campanie electorala in care, teoretic, ar trebui sa discutam despre programele candidatilor? Raspunsul e simplu: pentru ca aceasta tema, a infiltrarii serviciilor secrete la virful deciziei politice, e la fel de importanta pe termen scurt pentru viitorul tau, si al meu, si al tuturor, ca si promisiunile candidatilor. Iata si explicatiile.

Cum s-a vazut pe Internet dezvaluirea cu privire la Ponta-ofiter acoperit a presedintelui. Coincidente dubioase

Dezvaluirea presedintelui Traian Basescu privitoare la calitatea de ofiter acoperit al SIE a premierului si prezidentiabilului Victor Ponta facuta aseara la Realitatea TV a starnit reactii dintre cele mai diverse - dar edificatoare - in presa online. Reactiile au variat de la atacuri suspect de asemanatoare, aproape identice, la mesager si ignorarea acuzatiei in sine, in linie cu replica de astazi a candidatului PSD, la televiziunile apropiate premierului, pana la completa ignorare a subiectului la unele tabloide sau ocuparea prim-planului la majoritatea ziarelor centrale.

Ce apare in CV-ul oficial al lui Victor Ponta in perioada 1997-2001, in care Traian Basescu sustine ca acesta a fost ofiter acoperit SIE: seminarii si cursuri in Italia, Grecia, SUA si Marea Britanie

Potrivit CV-ului lui Victor Ponta, postat pesite-ul Guvernului, actualul premier a urmat mai multe cursuri si stagii de pregatire in strainatate in perioada 1997 - 2001, cand premierul Traian Basescu il acuza ca a fost ofiter acoperit al Serviciului de Informatii Externe.

Primele reactii dupa ce Basescu l-a acuzat pe Ponta ca e ofiter acoperit. Cristoiu: Prin aceasta dezvaluire l-a facut pe Ponta presedinte / C.T. Popescu: Mai slab decat sceneta lui Robert Turcescu

Ion Cristoiu crede ca anuntul facut de Traian Basescu potrivit caruia Victor Ponta ar fi fost ofiter acoperit al SIE l-a facut deja pe premier sa castige alegerile prezidentiale, in timp ce Cristian Tudor Popescu caracterizeaza dezvaluirea drept o sceneta mai slaba decat cea a lui Robert Turcescu.

Cine a gresit in scandalul Ponta- ofiter acoperit

Adevarul va prezinta o fotografie completa a deconspirarii lui Victor Ponta, de la articole de legi incalcate pana la marturia fostilor sefi SIE, si de la reactii din PSD pana la replicile contracandidatilor la Presedintie.

Cine a gresit in scandalul Ponta - ofiter acoperit

Adevarul va prezinta o fotografie completa a deconspirarii lui Victor Ponta, de la articole de legi incalcate pana la marturia fostilor sefi SIE, si de la reactii din PSD pana la replicile contracandidatilor la Presedintie.

Dragnea, in scandalul Ponta ofiter acoperit: Basescu a fost, este si va muri securist

Vicepremierul Liviu Dragnea s-a aflat astazi, 14 octombrie, la Iasi, unde a vorbit despre calitatea de ofiter SIE acoperit a primului ministru Victor Ponta.

Disperare maxima: Basescu il face OFITER ACOPERIT pe Ponta. De ce a tainuit pana acum?

Traian Basescu a spus, luni seara, ca Victor Ponta ar fi fost ofiter acoperit SIE intre 1997 si 2001. Victor Ponta trebuie sa recunoasca ca in perioada 1997-2001 a fost ofiter acoperit al SIE, ceea ce arata .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )