Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sir Graham Watson: Europarlamentarii romani trebuie sa fie mai inteligenti cand vine vorba de relatiile publice

Adevărul Adevărul,
Sir Graham Watson: Europarlamentarii romani trebuie sa fie mai inteligenti cand vine vorba de relatiile publice

Liderul Liberalilor si Democratilor Europeni ELDR), Sir Graham Watson, considera ca europarlamentarii romani trebuie sa fie mult mai inteligenti cand vine vorba de relatiile publice, iar Guvernul ar trebui sa isi transmita propriul mesaj mult mai rapid decat a facut-o. continuă pe Adevărul

Graham Watson, in exclusivitate la Antena3: Traian Basescu trebuie sa demisioneze!

Joi seara, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, in direct de la Strasbourg, liderul liberalilor europeni, Graham Watson, ii cere demisia lui Traian Basescu. Graham Watson a declarat ca domnul Traian Basescu a.

Graham Watson LIVE: Traian Basescu trebuie sa demisioneze!

In aceasta seara, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, in direct de la Strasbourg, liderul liberalilor europeni, Graham Watson, ii cere demisia lui Traian Basescu. Urmareste LIVE Sinteza Zilei numai.

Sir Graham Watson: Eu nu cred ca a avut loc o lovitura de stat in Romania

Presedintele Liberalilor si democratilor europeni ELDR), Sir Graham Watson, crede ca in Romania nu a avut loc o lovitura de stat si nu o critica pe Viviane Reding deoarece doreste sa vada un rezultat corect in situatia din Romania.

Radu Banciu: Europarlamentarii romani s-au dus in PE exact cum isi dau aici in cap cu cratitele pe ulitele lui Vanghelie

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, prestatia europarlamentarilor romani in Parlamentul European. O tiganie totala a caracterizat Banciu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )