Libnet.ro
UNICEF

23:00

Siria: Negocierile privind embargoul UE asupra armelor au esuat

Adevărul Adevărul,
Siria: Negocierile privind embargoul UE asupra armelor au esuat

Ministrii europeni de externe nu au reusit luni la Bruxelles sa gaseasca un consens in problema sensibila a livrarii de arme rebelilor sirieni, a anuntat seful diplomatiei austriece in timp ce reuniunea era suspendata pana la ora 20. 00 a Romaniei. continuă pe Adevărul

UE ridica embargoul asupra armelor pentru sirieni

Ministrii europeni de externe au decis luni seara la Bruxelles sa ridice embargoul asupra armelor pentru rebelii sirieni, potrivit sefului diplomatiei britanice.

Siria: Ridicarea embargoului european asupra armelor ar putea fi devastator

Organizatia umanitara Oxfam a lansat vineri un apel pentru reinnoirea embargoului Uniunii Europene asupra armelor livrate in Siria, transmite AFP. Sa nu se ajunga, pana la sfarsitul lunii, la reinnoirea.

O anulare a embargoului european asupra armelor ar putea fi devastatoare pentru Siria.

Organizatia umanitara Oxfam a indemnat, vineri, la o prelungire a embargoului Uniunii Europene UE) asupra armelor in Siria, apreciind ca o anulare a acestuia, promovata de Londra si Paris, ar putea avea consecinte devastatoare pentru populatia civila. A nu prelungi embargoul UE asupra armelor la sfarsitul lunii ar fi iresposabil si ar putea alunga fragila licarire de speranta oferita de summitul americano-rus pentru pace prevazut pentru 12 iunie, a apreciat Oxfam intr-un .

Spania, Franta si Marea Britanie cer ridicarea embargoului asupra armelor in Siria

Spania, Franta si Marea Britanie vor cere luni partenerilor lor din Uniunea Europeana sa ridice embargoul asupra armelor in Siria, pentru a putea livra fortelor rebele armamentul necesar pentru a riposta actiunilor armatei siriene, scrie presa internationala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2553 seconds )