Libnet.ro
UNICEF

20:15

Sistemul de taxare trebuie regandit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sistemul de taxare trebuie regandit

Hans Timmer, economist-sef al Bancii Mondiale BM) pentru Europa si Asia Centrala, sfatuieste tarile din regiune sa creasca anumite taxe n. r. inclusiv ca tara noastra sa elimine taxa unica pe venit) si sa regandeasca, in coordonare, intregul sistem de taxare. continuă pe Ziarul Bursa

Trebuie regandit tot sistemul de protectie sociala din Romania

Guvernul ar trebui sa regandeasca intregul sistem de protectie sociala din Romania, intrucat tinerii nu gasesc nicio forma de protectie in mecanismul actual, iar autoritatile sa ia in calcul inclusiv renuntarea la cota unica in favoarea unui impozit progresiv, a declarat ieri Hans Timmer, economist-sef al Bancii Mondiale pentru Europa si Asia Centrala, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bucuresti.

Trebuie regandit tot sistemul de protectie sociala din Romania

Guvernul ar trebui sa regandeasca intregul sistem de protectie sociala din Romania, intrucat tinerii nu gasesc nicio forma de protectie in mecanismul actual, iar autoritatile sa ia in calcul inclusiv renuntarea la cota unica in favoarea unui impozit progresiv, a declarat, vineri, Hans Timmer, economist-sef al Bancii Mondiale pentru Europa si Asia Centrala, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bucuresti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )