Libnet.ro
UNICEF

23:30

SITUATIA DRUMURILOR: Autostrada A2 a fost redeschisa, 20 de drumuri nationale sunt in continuare inchise

Antena3 Antena3,
SITUATIA DRUMURILOR: Autostrada A2 a fost redeschisa, 20 de drumuri nationale sunt in continuare inchise

Circulatia a fost redeschisa pe autostrada A2, tronsonul Lehliu - Fetesti, dar sunt in continuare inchise 20 de drumuri nationale, din cauza vremii, potrivit Centrului Infotrafic. Drumurile nationale pe care. continuă pe Antena3

SITUATIA DRUMURILOR: Autostrada A2 a fost redeschisa, 13 drumuri nationale sunt in continuare inchise

00- Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca circulatia rutiera a fost reluata, in conditii de iarna, pe toate tronsoanele autostrazii A2 Bucuresti -.

SITUATIA DRUMURILOR: Autostrada A2 a fost redeschisa, 14 de drumuri nationale sunt in continuare inchise

UPDATE: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza, intr-un comunicat difuzat marti, la ora 9,15, ca a fost reluata circulatia rutiera, in conditii de iarna, pe toate.

SITUATIA DRUMURILOR: Autostrada A2 a fost redeschisa, 17 de drumuri nationale sunt in continuare inchise

UPDATE: Drumul national 25 Galati - Tecuci, DN 67C Novaci - Ranca, DN 2B Buzau - Braila si DN 21 Braila - Baraganul au fost redeschise, marti dimineata, dar raman in continuare inchise 17 drumuri din.

UPDATE. Autostrada A2, redeschisa. 20 de drumuri nationale, inca inchise. Mai sunt localitati fara electricitate

Circulatia a fost redeschisa pe autostrada A2, tronsonul Lehliu - Fetesti, dar sunt in continuare inchise 20 de drumuri nationale, din cauza vremii, potrivit Centrului Infotrafic.

Iarna grea. S-a deschis circulatia pe A2, dar 20 de drumuri nationale raman inchise

Circulatia rutiera pe tronsonul Lehliu - Fetesti al autostrazii A2 s-a reluat, marti dimineata, in conditii de iarna. Dar, 20 de drumuri nationale din Buzau, Vrancea, Galati, Tulcea, Vaslui, Constanta, Ialomita si Gorj raman inchise, din cauza ninsorii abundente si a viscolului, informeaza Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Circulatia a fost redeschisa pe autostrada A2. Alte 20 de drumuri nationale raman in continuare inchise

Circulatia a fost redeschisa pe autostrada A2 marti dimineata, dar sunt in continuare inchise 20 de drumuri nationale, din cauza vremii, informeaza Centrului Infotrafic. Circulatia rutiera a fost reluata, in.

Circulatie in continuare inchisa pe A2, 20 de drumuri nationale si toate DN din Braila

Circulatia este in continuare inchisa pe autostrada A2, tronsonul Lehliu - Fetesti, pe 20 de drumuri nationale precum si pe toate drumurile nationale din Braila, potrivit celei mai recente informari a .

Lista drumurilor nationale inchise. Circulatia pe Autostrada Soarelui a fost redeschisa

Circulatia a fost redeschisa pe Autostrada Bucuresti - Constanta A2), pe tronsonul Lehliu - Fetesti, insa in continuare raman inchise mai multe drumuri nationale. De asemenea, CFR Calatori a anulat astazi 15 trenuri, traficul feroviar fiind afectat de ninsori. Mai multe judete au fost, pana marti dimineata, sub Cod galben de ninsori, iar in cursul zilei de ieri, trei judete a fost sub avertizare de Cod rosu.

Lista drumurilor nationale inchise si a trenurilor anulate. Circulatia pe Autostrada Soarelui a fost redeschisa

Circulatia a fost redeschisa pe Autostrada Bucuresti - Constanta A2), pe tronsonul Lehliu - Fetesti, insa in continuare raman inchise mai multe drumuri nationale. De asemenea, CFR Calatori a anulat astazi 16 trenuri, traficul feroviar fiind afectat de ninsori.

UPDATE. Autostrada A2, redeschisa. STAREA DRUMURILOR la ora 10:00. Mai sunt localitati fara electricitate. Porturile au fost redeschise

Circulatia a fost redeschisa pe autostrada A2, tronsonul Lehliu - Fetesti, dar sunt in continuare inchise 20 de drumuri nationale, din cauza vremii, potrivit Centrului Infotrafic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )